Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    allys
    9. sep 2017    Čítané 227x

    Testovanie mliečka Amilk Bifido 3

    Veľmi ma potešila správa, že som jednou z maminiek, ktoré budú testovať mliečko Amilk Bifido. Moje tri detičky som poctivo dojčila, pri dvojičkách 10 mesiacov a pri dcérke 11 mesiacov. Ale čo potom???

    Martinko mal od narodenia citlivé bruško, takže sme skúšali veľa rôznych mliečok. Pre najstaršiu kupovať iné, pre Maťka iné a pre Kikuška tiež. No poviem vám, je to finančne náročné. Preto som hľadala alternatívu pre všetky 3 detičky naraz. Samozrejme, že každá chce pre svoje deti plno významných zložiek, od vitamínov po užitočné baktérie. Mliečko Amilk Bifido ich všetky splnilo. A tak nadišiel deň "D", keď mi kuriér priniesol zásielku a v ňom na moje megaveľké prekvapenie 4 krabice mlieka. Po otvorení krabice ich moji malí loptoši vytiahli a študovali zloženie. 

    Ako správna maminka som si pozrela vitamíny a minerály a samozrejme hneď otvorila jednu z krabíc. A ide sa testovať 🙂 V krabičke s krásnym mackom pre deti od 1-3 rokov som objavila 2 vrecká s obsahom 300g v jednom vrecku. Je to trošku nepraktické, ale presypala som do plechovej dózy a bolo po starosti. V balení bola asi najlepšia odmerka, ktorú som kedy použila.

    Po otvorení vrecka ma ovanula krásna vôňa mliečka. hmmm vanilka... Po preštudovaní dávok som hneď mliečko zarobila. Bola som veľmi milo prekvapená rozpustnosťou, bez hrčiek na dne po pretrepaní. Čo je pozitívne,lebo som nemusela flaše drhnúť. Flaše s mliečkom zarobené a šup mojim malým testovačom. No čo vám poviem, "scucli" ho na "šupu". Pred tým nechali vždy na dne a teraz nič. Takže ďalšie pozitívum. Pred obedným spánkom som im znova nachystala mliečko k postieľkam a čuduj sa svete, všetko vypili a spali mi 2 hodiny. Moje detičky spali 2 HODINY. Obrovský úspech. Už som len chodila do izbičky pokukovať, či sú OK. Krabicu mliečka vypili za 2 dni, takže 4 krabice boli vypité za cca 9 dní. Martinka bruško nebolelo a všetky deti mali pravidelnú stolicu. Takže ďalšie plus. Chlapci sa nevedeli dočkať, kedy mliečko znova zarobím. Takže mojim deťom chutí, všetkým trom 🙂

    Jediná výhoda-nevýhoda je, že sa dá mliečko kúpiť len v lekárni Dr.Max. Ale za prijateľnú sumu a objednávku cez internet je to super voľba. Do kaší a príkrmov som mliečko ani nestihla dať. 

    Veľké ďakujem patrí Modrému koníku a lekárni Dr.Max, že som mohla vyskúšať užasné mliečko, ktoré chvalabohu moje deti ľúbia. Takže už žiadne hľadanie 3 mliečok každému z nich. A aj moja peňaženka si oddýchne. Takže mliečko Amilk Bifido odporúčam každej mamičke, ktorá hľadá alternatívu s dôležitými výživovými látkami a s prijateľnou sumou.