alohim
2. jan 2019
720 

Ako na silvestrovské "dymové" líčenie

Pre mňa Silvester ako čas nejakého spoločenského vyžitia a bujarej zábavy nefunguje už pekných 6 rokov. Nahradila ho papučová kultúra, pohodový domáci čas s manželom, kedy si vegetíme a súčasne tŕpneme, kedy sa ktoré dieťa na ten rachot zobudí.
A ešte si ako milovník líčenia občas "pofňukám" že nie je príležitosť sa vyštafírovať - tak sa dnes nalíčim aspoň pre vás a prinesiem vám zopár inšpirácií 😉 
Okrem linky a červeného rúžu je stávkou na istotu dymové líčenie - nie nebudete si oči ničím dymiť 😀. Sú to skrátka pekne vytieňované oči tmavšími farbami, čo pôsobí elegantne, výrazne a žensky, je priam ako stvorené na to, aby sme vynikli a zažiarili.

Ako docieliť pekné dymové líčenie a nevyzerať ako "panda s monokľami"?

- základom je upravená pleť- musí byť pekne zjednotená, prežiarená, všetky nedokonalosti prekryté, inak bude celok pôsobiť neupravene a ušmudlane

- ideálne je začať líčením očí, aby nám napadané tiene nezničili podklad, alebo môžeme použiť ochranné papieriky, či dodatočne po nalíčení očí ich okolie odlíčiť a znova naniesť korektor a makeup (to zvyknem robiť ja)

- menej je viac, ak si netrúfame na čiernu, zvoľme jemnejšie zemité odtiene ako hnedá, šedá, bronzová a pod.
- nezačnime najtmavším odtieňom, ale naopak, viečko zjednoťme odtieňom v nude farbe pokožky a použime do ohybu oka matný stredne tmavý tieň. Až potom pridávajme tmavšie a tmavšie odtiene, zakončime to najtmavším odtieňom pri línií horných a dolných rias

- ak máme malé oči, použime dovnútra oka béžovú ceruzku namiesto čiernej, nezabudnime prežiariť vnútorný kútik oka

- decentné pery toto líčenie pekne doplnia, s príliš výraznými by sme mohli pôsobiť vulgárne a tvrdo

Zlatisté dymové líčenie

Toto líčenie som dosiahla pomocou tejto Essence limitky Into the Snow Glow, ktorú nájdete v strede januára v sieti predajní Kaufland.
Limitka obsahuje túto krásnu paletku, v ktorej je 6 rozjasňovačov a 14 matných i trblietavých očných tieňov. Taktiež dva multifunkčné dizajnové štetce na oči a tvár a šikovnú holografickú taštičku.

Prv som chcela urobiť zimné líčenie so studenými odtieňmi a použiť modrý a fialkový rozjasňovač. Ale veľmi sa mi zapáčil zelenkavo-zlatistý metalický odtieň Cloud.
Tak som si povedala, že ostanem pri klasike - zemitom dymovom líčení. Začala som matným odtieňom Bare v ohybe, potom som pridala metalický odtieň Chocolate a na stred viečka so vklepkala metalický Cloud. Líčenie som stmavovala prv hnedým matným odtieňom Blossom a potom najtmavším Night. Zakončila som to čiernou linkou a na tvár som použila lícenku Dawn z paletky a rozjasňovač Diamond. Na pery som zvolila matný rúž Essence Colour Boost Mad About Matte v odtieni 01 dusty romance. A elegantné párty líčenie, ktoré bude svedčať väčšine je na svete.

Tak čo na to poviete? Vyskúšate? 😉
Prajem vám príjemný i bujarý silvestrovský večer (podľa možností 😉 ) a všetko dobré v novom roku 2019 🎆🎊

Miška

#essence_catrice

Všetko super, len taká otázka, nechcela si napísať na konci článku rok 2019?
😊

30. dec 2018
alohim
autor

@zuz1978 ďakujem, už opravené, vidno že na konci roka som k.o.😂 a asi aj iní čo si to nevšimli

31. dec 2018

@alohim ahoj. Ďakujem za článok ;)
Super pekne si sa nalicila ;) 👍👍👍💕 vyzeráš skvelo a tebe pristanú hádam snáď všetky farby 👍😉😉😉

1. jan 2019
alohim
autor

@cupakabricka ďakujem 😘 úplne všetky nie, v bledých a príliš teplých nevyzerám dobre.

5. jan 2019

Začni písať komentár...

Odošli