Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    alyn
    3. feb 2020    

    Baby, čo presne je "kysané podmáslí"? Ďakujem

    alyn
    3. feb 2020    

    Pred 3r som si zakazala zabijat cas Vymenou manzeliek ale dnes som.zbadala Osmanyho a teda tak krasny diel a ta zena si to tak zasluzi, uzasna aj oni su uzasni. Prvykrat letecky na dovcu, normalne mam slzy v ociach. Krasne! Keby sa vsetkym diali take krasne veci, zazraky. Uuuzasneeee♥️♥️♥️💝💝💝🥰🥰😍😍🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌹🌹
    Krasny DEN VSETKYM! Rozdavajme lasku, radost a prekvapenie❤️

    alyn
    23. júl 2019    Čítané 195x

    Krásna pre Barcelonu vs. mama ide na prvý výlet - SAMA

    Už o týždeň sa vyskytnem niekde inde ako doma, niekde inde ako na ihrisku, a dokonca mimo SR! A to nie je všetko, ideme 3 kamošky, všetky 3 si vieme riadne užívať, a dve z toho sme mamy 2 detí. Nedávno mi známa zničenej na ihrisku povedala, že si mám začať viac užívať život. Otočila som sa na ňu a hovorím: "Keď mi niekto postráži deti, tak Ti ukážem ako si ja viem užívať život":DDD.

    A je to TU! Prvý naplánovaný "single" výlet po 5tich rokoch tehotnosti a kojenia. Boli to krásne roky, ale môcť si konečne niekam vyraziť, uvidieť svet, ukázať kožu, byť žena, okúpať sa v mori, počuť príliv vĺn, môcť si zatvoriť oči a nebáť sa, že dieťa opäť kamsi vylieza, uteká.atď.. Len ja a kamošky. LEN JA a RELAX.

    Takže, vrátime sa do súčasnosti. Je týždeň pred Barcelonou. Samozrejme, chcem byť krásna, čo to dá. Obidve deti uložím spať a naraz zaspali. Krása. Vyberám nanuk z mrazničky, sadám si k TV a rozmýšľam, ktorý romantický film si pustím. Zrazu si spomeniem na Barcelonu, pozriem na nanuk...vraciam nanuk do mrazničky, zapínam youtube a rýchlo vyberám dáky prvý workout for flat tummy and round bottom. Píšem manželovi na Whatsupp aka som úžasná, že som odložila nanuk a idem cvičiť. (nenápadne mu naznačujem, že by mohol aj on..) Daka Pamela, nepoznam, milión vzhliadnutí, dobre to bude asi teda fakt dobré. Po 20 minútach sa nevládzem ani plaziť. Ležím na koberci. Píšem manželovi, že ma nájde na koberci. Nevládala som sa ani zdvihnúť, rukou našla ovládač na zemi a zapla som tú romantickú komédiu. Večer začala prichádzať svalovica, riadna, až triaška. Celú noc som poriadne nespala a cítila všetky precvičené partie. Ráno po prebudení som sa zobudila so svalovicou do špiku kostí.

    Keby ste to chceli náhodou skúsiť, funguje, odporúčam: Pamela Reif: 2in1 - flat belly & round booty workout.

    Ale do Barcelony sa aj doplazim... :D

    alyn
    Správa bola zmenená    10. sep 2017    

    krásne kúsky 🙂 Small Rags a Molo

    (4 fotky)