anelap
22. júl 2017
70 

Aloe hand and face soap

je extra jemný čistiaci prostriedok. Na rozdiel od ostatných mydiel aloe vera na ruky a tvár nedráždi a nevysušuje pokožku, ale zanechá ju vláčnu a hladkú na dotyk.

            Bohaté perleťové a hydratujúce zloženie obsahuje dostatočné množstvo aloe vera, vďaka nemu budú vaše ruky a tvár chránené pred škodlivinami. Obsahuje tiež morské extrakty, ktoré pomáhajú obnoviť rovnováhu vlhkosti rúk a nechtov. Vaše ruky už nebudú nikdy drsné a začervenané. Budú krásne hydratované vďaka zázračnej rastline aloe vera.

 Produkt je tak univerzálny, že je vhodný pre všetky typy pleti a dokonca vytvára luxusnú penu, ktorá odstráni aj tie najhoršie nečistoty  - zanecháva pocit hladkej pokožky a hodvábnej čistoty. Taktiež sa toto skvelé mydlo dá použiť ako gél na holenie – zabraňuje podráždeniu pokožky po holení. Mydlo je biologicky rozložiteľné, pH je vyvážené a prispôsobené pokožke, čiže ju nedráždi, je dostatočne mierny – môže sa použiť na tvár, ruky, vlasy a telo, dokonca každý deň. Je vhodný nielen  pre dospelých, ale ja deti a tých, ktorí majú obzvlášť citlivú pokožku. Ja osobne ho používam pre syna aj dcéru. Osvedčil sa mi ako intim gel na intímnu hygienu ale aj ako čistiaci gel na tvár. 

Aloe vera je známa aj svojou pomocou pri ťažkom akné, obsahuje veľa vitamínov a prospešných látok, pre zabezpečenie hladkej a pružnej pokožky. Nájdeme aj v spojení s čajovníkom a inými produktmi. Pri ťažkom akné, kde si už nevieme dať rady, pomáha protizápalovo, má schopnosť, že sa zápal a akné nerozširuje na ďalšie ešte nepostihnuté miesta – zachováva celistvosť kože pri drobných rankách a urýchľuje hojenie.

Začni písať komentár...

Odošli