Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom zdobenia torty. Posielam aj ilustracny obrázok pre predstavu, niečo na tento štýl by som chcela vytvoriť ako stojacu ozdobu na tortu. Mám viacero otázok, z čoho vytvoriť takýto kruh, aby sa na neho dalo písať jedlymi fixami alebo farbou? "Balóny" by som vytvorila z fondanu, ale ako a čím ich pripevniť?

    Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom stupienka/skejtu ku kočíku. Mám 2 ročného syna a mesačne bábo, v niektore dni by sa naozaj hodil. Zaujíma ma hlavne jeho reálne využitie v zimných mesiacoch, dokážem ho využívať aj keď nasneží a na chodníkoch bude vrstva snehu? Keď tak akú značku skejtu/stupienka odporúčate? Kočiar máme bebetto luca pro.

    Dobrý deň, mam otázku ohľadom vitamínov femibion. Začal mi druhý trimester,mala by som prejsť na femibion 2,ale musím sa priznať, že femibion 1 som bravala veľmi sporadicky, takmer vôbec (doma s dieťaťom, nevoľnosti...). Z toho dôvodu by ma zaujímalo,ze ci môžem začať brat femibion 2, keďže som femibion 1 "preskocila".

    Dobré ráno, potrebovala by som poradiť. Mám ročného syna, ktorého stále večer a počas noci kojím. V noci sa často budí a povedala by som,že si cucka už len zo zvyku, nie pre potrebu. Uz mame zavedené kravské mliečko. Chcela by som ho odstaviť, ale tu nastáva problém...ako na to?Keďže je od narodenia plne kojený a nikdy nepil z fľaše, tak neviem akou veľkosťou cumla fľaše začať. Ako ste odstavovali svoje deťúrence vy?