anibrano
26. júl 2018
189 

Testovanie Pampers

Keďže sme boli odcestovaní, #recenzia k testovaniu plienok Pampers pants a plienočiek do vody Splashers pridávam až teraz.
Hneď ako mi kuriér priniesol balíček s plienočkami na testovanie,staršia dcérka už aj začala rozbaľovať a tešiť sa,že Tomáško bude mať nové plienočky.Nakoľko je veľký neposedník a dať mu čistú plienočku je niekedy dosť náročné,veľmi som sa potešila. Snáď bude lepšie spolupracovať 🙂 A keďže je leto a ako takmer každý,aj my sa snažíme nejaký ten čas tráviť niekde pri vode.Okrem toho navštevujeme aj baby plávanie,takže s radosťou som prijala požiadavku otestovať aj plienočky na plávanie.

A teraz k samotnému testovaniu:
Plienočky Pampers pants
Už na prvý dotyk sú mäkké a jemne. Zloženie plienočky potvrdzuje aj červený pásik v spodnej časti plienocky,ktorý hovorí o zložení výrobku. Môžme ho napr. nájsť aj na zubných pastách. No bohužiaľ, malo ľudí vie, čo tieto farebné pásiky označujú.

Veľké pozitívum plienocky je aj jej pružnosť - nie je problém natiahnuť plienočku ani bucľatejšiemu dieťatku ( ako je napr. aj to moje - 14 mes.a 12 kg) a gumičky nezanechávajú obtlačky.

Nájdete na nej aj mamičkami pozitívne hodnotený žltý pásik indikácie plnosti plienky a taktiež nechýba lepiaci pásik na praktické zbalenie použitej plienocky.

Manipulácia s použitou nohavickovou plienkou je jednoduchá. Ľahučko sa dá plienočka pretrhnúť v bokoch, kde je spojovaná.Nehrozí teda, že by počas zvliekania obsah plienocky niekam vypadol, príp.narobil nežiadúci neporiadok. Jediné mínus za mňa je nižšia trvácnosť nohavickovej plienocky oproti klasickej. Síce plienočka nebola veľmi naplnená, ale oproti klasickej už pôsobila naliato.
Celkové hodnotenie nohavickovych plienok Pampers pants však hodnotím pozitívne. Hlavne z praktickej stránky - pri obliekaní mi synček spolupracuje a neuteká po celej izbe, byte ako pri klasickej. Taktiež veľké pozitívum je zloženie plienocky.
Plienočky do vody Splashers
Po vybraní plienky z balenia ma ako prvé príjemné prekvapila jej mäkkosť. Na dotyk veľmi príjemná, tenká. Najskôr som mala pochybnosti, že aká zostane plienočka po vyjdení z bazéna, ale nakoniec sa pochybnosti pominulý. Dovolím si povedať, že keby sme plienočku po vyjdení z vody vyzliekli (neroztrhli v bokoch) a následne vysušili, bola by opäť použiteľná bez akýchkoľvek zmien.
Čo sa týka pružnosti pri obliekaní tak aj tu hodnotím pozitívne. Plienočka je veľmi pružná a ľahučko sa naťahuje.

Krásne priľne k teličku,takže žiadne obavy z nejakých nehôd nehrozia. Pravdaže, ak dôjde u bábätká k vyprázdneniu črievka, tak treba plienočku na kúpanie vymeniť. Tak ako aj pri iných.
Celkové hodnotenie plienociek na kúpanie Pampers Splashers hodnotím veľmi pozitívne. Kvalitou sú, dovolím si tvrdiť lepšie ako Pampers Pants. Tieto majú v spodnej časti plienocky žltý pásik.

V prípade potreby by som určite siahla po týchto plienockach do vody. Príjemné má prekvapili.
Na záver sa chcem prihovoriť hlavne mamičkám malých neposedných drobcov, ktorých prebaliť a obliecť býva ťažšie ako 12-hodinová smena v práci 🙂 Určite neváhajte a siahnite po skvelých nohavickovych plienkach Pampers Pants a uľahčíte si život 🙂 Odkedy som ja môjmu 14 mes.drobcovi začala dávať tieto plienocky, prebaľovanie trvá niekoľko sekúnd. Krásne spolupracuje. Ako keby sme sa obliekali a nie prebaľovali.
A Pampers Splashers? Už iné plienky na kúpanie v prípade potreby nekupujem 🙂 Po plienkach Pampers Premium najvydarenejší výrobok od Pampers. Dúfam,že žiadne vynovovanie nebude a zachovajú si skvelú kvalitu ;) .

Mamička Anka

#test_pampers2

Začni písať komentár...

Odošli