anjelik9993
13. apr 2022
62 

Testovanie s Tesco

Keďže mi nie je jedno, čo sa deje s našou planétou, zapojila som sa do testovania čistiacich prostriedkov Tesco Go for Expert Eco Friendly a na moje milé prekvapenie ma vybrali. Môj manžel je vyštudovaný ekológ a obaja sme milovníci prírody, takže o ňu dbáme. Doma sa snažíme žiť ekologicky, triediť odpad, kompostovať, skrátka všetko, čím obyčajný človek môže prispieť a učíme to aj naše deti. Potešilo ma, keď produkty prišli a vrhla som sa na ich testovanie. Milujem poriadok a pri malých deťoch vždy niečo drhnem, tak som bola zvedavá na ich účinok. Skvelé je, že sú v recyklovateľných obaloch, a teda celkovo šetrné k prírode. 

Prostriedok na umývanie riadu Go for Expert Eco Friendly Tesco (500 ml) 

Stačí naozaj kvapka tohto prostriedku na riad a umyje všetko, čo má. Je šetrný k pokožke, čo je pre mňa dôležité, mám veľmi suchú pokožku na rukách a nevysušuje mi ju viac. Vôňa je slabunká kvetinová, príjemná, nepení veľmi, ale to je normálne pri takýchto výrobkoch. Mastnotu zmyje dobre. Poháre sa lesknú. Používala som ho na veci, ktoré bežne neumývam v umývačke riadu a s tými si pekne poradil. Ja som spokojná.

Čistiaci prostriedok do kuchyne Go for Expert Eco Friendly Tesco (750 ml)

Vždy mám doma nejaký prostriedok na čistenie kuchyne, lebo v kuchyni sa mastnote vyhnúť nedá a mám rada poriadok aj kvôli tomu, aby bolo všetko čisté a bez baktérií, keďže máme malé deti. Tento prostriedok je skvelý, vyčistil mastnotu zo sporáku a nechal ho aj vyleštený. A naviac, pekne vonia. Za mňa super. Netreba ho nastriekať veľa, nechať pôsobiť 10 minút a je to. 

Gél na pranie Go for Expert Eco Friendly Tesco (18 dávok prania v 1l balení)

Gél má hustú konzistenciu, stačí ho naozaj málo, lebo veľmi pení, ak to preženiete. Bielizeň opral pekne, nečistoty zmizli. Je super, že je šetrný k prírode. Jediné, čo mi chýba, je vôňa. Ale to bude jeho zložením. Naopak mi vyhovuje, že je šetrný k pokožke, moje dcéry majú suchú pokožku a musím im kupovať špeciálne prostriedky na pranie a tento vyzerá, že by nám mohol vyhovovať. 

Prostriedok na čistenie kúpeľne Go for Expert Eco Friendly Tesco  (750 ml)

Čistiť kúpeľňu, je niekedy nočná mora, ale s týmto prostriedkom to išlo hladko. Naozaj, tento čistič ma prekvapil najviac. Nemám rada umývanie kúpeľne, všade je vodný kameň. Tu však stačilo nechať prostriedok pôsobiť 2 minúty a batérie boli čisté a lesklé. Umývadlá a vaňa tiež, je vhodný na vodný kameň, navyše pekne vonia a je šetrný k prírode aj k pokožke. Za mňa super. Tento budem určite kupovať. 

Univerzálny čistiaci prostriedok Go for Expert Eco Friendly Tesco (1 l)

Použila som ho na umývanie podlahy. Máme v dome rôzny typy, plávajúcu podlahu, vinyl, dlažbu, všetko bolo čisté a bez šmúh. Stačí ho do vedra pridať málo a umyje perfektne. Príjemne vonia, možno pre niekoho málo, ale za mňa stačí, je šetrný k prírode aj k mojim rukám. Som spokojná, keďže máme deti, vyžadujem čistú podlahu hlavne pre najmladšiu, ktorá štvornožkuje a zloženie výrobku mi vyhovuje aj po tejto stránke. 

WC gél Go for Expert Eco Friendly Tesco (1 l)

Prostriedok príjemne vonia, nedráždi nos ani oči. Bežné znečistenie vyčistil dobre a spoľahlivo, nemusí ani pôsobiť dlho. Na silný vodný kameň nestačil, ale to som ani neočakávala. Najväčší bonus je jeho šetrnosť k prírode. Takisto sa mi páči, že balenie je veľké a dobre sa dávkuje. 

#test_tesco #recenzia #recenzia_tesco_eco_friendly

Začni písať komentár...

Odošli