icon
1 / 1
avatar

krasna

Odpovedz
13. apr 2017
avatar

Perfektná!

Odpovedz
13. apr 2017
avatar

Super! 👍
Čo si použila? Zafarbený krém?

Odpovedz
13. apr 2017
avatar

@alica_tn nie, ganache v niekoľkých vrstvách 🙂

Odpovedz
13. apr 2017
avatar

@antenka1 fakt? Tak to sa ti podarilo.... waw...

Odpovedz
13. apr 2017
avatar

Dakujem kraaaasne 🙂

Odpovedz
14. apr 2017
avatar

@antenka1 mozem sa opytat,co to je to ganache,sorry za otazku ale naozaj neviem,prvykrat to pocujem,dakujem.

Odpovedz
14. apr 2017
avatar

@mo77 ganache je cokoladova poleva. Ale nie klasicka cokolada-cera,ale cokolada-smotana.

Odpovedz
14. apr 2017
avatar

@blahowoman dakujem,tak to asi skusim ja som robila cokoladu so smotanou a nejako mi ostali postuhnuti biele flaky od smotany.

Odpovedz
15. apr 2017
avatar

@mo77 smotana na slahanie 33% a vysokopercentna cokolada. Smotana ale nesmie zovriet a pridava sa do tej hmoty aj troska masla na lesk.

Odpovedz
15. apr 2017
avatar

@mo77 smotanu musis privies do varu a hned vypnut. Nahadzes do nej cokoladu a nechas chvilu postáť aby cokolada povolila. Az pototm rozmiesat. Vznikne ti husta masa a tou potom potieras tortu. Ja maslo nedavam.

Odpovedz
15. apr 2017
avatar

@blahowoman
@antenka1 dakujem dievcata,skusim,ako radite,dakujem.

Odpovedz
15. apr 2017