ariannazara
14. júl 2019
393 

Testovali sme (: Zlatý Bažant nealko

Jedného krásneho slnečného dňa som bola v pôrodnici, prišla mi obálka na MK 💬, kde bola správa, že som bola vybraná na testovanie piva ZLATÝ BAŽANT.

Keďže je to moje najobľúbenejšie pivo vôbec, počas tehotenstva som ho pila v kuse, tak som sa neváhala zapojiť.

Image title

Už pri preberaní od kuriéra som ostala v šoku, keď som videla, aká je tá krabica obrovská! Myslela som si, čo v nej asi je? V krabici sa ukrýval krásny pletený piknikový kôš tmavo-hnedej farby a krásna deka Zlatý Bažant, ako stvorená na piknik.

Image title

Image title

Dnu v košíku boli 2 ks pohárov, 2 ks tanierov, 2 ks príboru a 2x4 ks nealko piva Zlatý Bažant. Nachádzali sa tam 4 príchute, ktoré si postupne predstavíme 🙂

Ako prvú príchuť sme vyskúšali:

Čučoriedka a šalvia - je to tohtoročná limitovaná edícia medzi nealko Radlermi. Tradičná chuť obľúbeného lesného ovocia je obohatená pridaním aromatickej šalvie a obsahuje 5,7 g cukru na 100 ml. Pivo ma veľmi príjemnú sviežu chuť, vychladený je ako stvorený na príjemné letné večery. Má trochu sladšiu chuť, čo nemusí každému vyhovovať, ale podľa mňa je výborné a určite sa oplatí ochutnať ho! Nájdete ho len vo vybraných obchodných reťazcoch.

Image title

Grapefruit a rozmarín - prináša kombináciu chutí osviežujúceho grapefruitu doplnenú o príjemne aromatický rozmarínový olej. Ideálne osvieženie pre tých, ktorí uprednostňujú svieži nápoj s o niečo vyššou horkosťou. Chuť je úplne perfektná, ja tieto ovocné chute mám osobne najradšej, chutiav mi viac, ako tie tmavé piva. Grep je sám o sebe výborný, svieži, letný a chutný, takže ideálna voľba na letné večery 🙂 Rovnako ako všetky Radlery, aj tento je bezlepkový, vyrobený bez obsahu konzervantov, umelých farbív - a stále 100 % prírodný.

Image title

Tmavá višňa - je uvarený zo štyroch jačmenných sladov – svetlého plzenského, svetlého karamelového, bavorského a farebného sladu, vďaka čomu si zachováva sýtu farbu a jemnú horkosť typickú pre tmavé pivá. Jemne kyselkavá višňová šťava vytvára s tmavým pivom lahodnú a osviežujúcu kombináciu. Mne osobne tento chutil najmenej, bol príliš sladký a aromatický. Chuť bola až veľmi prenikavá a jasne bolo cítiť višňu.

Image title

Tmavý citrón - je uvarený zo štyroch jačmenných sladov – svetlého plzenského, svetlého karamelového, bavorského a farebného sladu. Vďaka tomu si zachováva sýtu tmavú farbu typickú pre tmavé pivá. Prírodná šťava z citrusových plodov so sebou prináša nový rozmer v podobe skvelého osvieženia. Ulahodí nielen pivným nadšencom, ktorí hľadajú netradičné osvieženie bez alkoholu, ale aj ženám, ktoré by radšej siahli po plnšej chuti s akcentom citrusových plodov. Toto pivo bolo vychladené úplne geniálne! Citrón bolo perfektne cítiť a hlavne mi strašne pripomína chuť CocaColy! A výborne sa hodí k šalátom a k pizzi, VYSKÚŠANÉ! 😂 A keďže tmavé piva ja osobne príliš nemusím, tento zatiaľ v bodovaní vyhráva na plnej čiare, oplatí sa ho vyskúšať.

Image title

Tak ďakujem za možnosť testovať. Testovanie sme si užili celá rodina, pivo bolo fantastické a celé leto bude u nás jasná volba ZLATY BAŽANT! Tak na zdravie 🍻🍻🍻

#test_zlatybazant

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli