astarte123
4. júl 2017
255 

Aktívne leto s dm

S dcérkou sme mali možnosť otestovať letný výber produktov, ktoré nájdete v dm drogerie markt. Za túto možnosť ďakujeme @konik_testuje a dm drogérii. Prečítajte si, čo sme pri skúšaní jednotlivých vecí zistili.

Plienky na kúpanie Babylove

Jednorazové plienkové nohavičky na kúpanie Babylove sa jednoducho obliekajú. Vďaka gumičkám všitým v páse a okolo otvorov na nohy sa dobre prispôsobia a držia. Absorbujú veľa vody a preto sa trochu ťažšie vyzliekajú. Zabránia kúpaliskovým nehodám, určite odporúčam. Majú pekný dizajn vhodný pre dievčatká aj pre chlapcov. V balení veľkosti M (7  - 13 kg) sa nachádza 11 kusov plienok.

Opaľovací krém v spreji Sun dance

Krém má žltú farbu, vďaka sprejovému aplikátoru sa dá jednoducho naniesť na pokožku. Sprej však krém nedokáže dôkladne rozprestrieť po pokožke a je potrebné ho ešte rozotrieť. Je tekutejší ako krém na opaľovanie, ktorý bol taktiež v balení. Krém má ochranný faktor 30.

Krém na opaľovanie Sun dance

Krém na opaľovanie s ochranným faktorom 50, chráni pred UVA a UVB slnečným žiarením. Je určený pre citlivú detskú pokožku. Balenie obsahuje 200 ml. Vo fľaške sa nachádza hustý biely krém, ktorý sa dobre rozotiera. Vďaka svojej hustote sa dá dobre naniesť v hrubšej vrstve a poskytne tak lepšiu ochranu detskej pokožke.

Sušené ovocie Babylove Bio ovocné čipsy

V ovocnom mixe sa nachádzajú tri druhy ovocia: mango, banán a jablko.  Ovocie je sušené mrazom a nakrájané na drobné kúsky. Je chrumkavé a má skvelú chuť. Balenie obsahuje 17g, čo predstavuje dve porcie ovocia. Oceňujem lepiaci pásik, ktorým balenie zatvoríte, aby ovocie nezmäklo a ostalo aj naďalej chrumkavé, hoci sme ho nevyužili, lebo po ovocí sa len tak zaprášilo. Mňam. Vhodné od 4 rokov.

Detské sušienky  Babylove

Babylove bio maslové špaldové keksy

Sušienky sú vyrobené zo špaldovej múky a majú príjemnú maslovú chuť. Deti určite potešia veselé tvary zvieratiek. Jedna sušienka má primeranú veľkosť, nedrobí sa a v ústach sa dobre rozpúšťa. Dcérke veľmi chutili. Balenie obsahuje 125 gramov sušienok a je vhodné pre deti od jedného roka. 

Detská športová fľaša Babylove

Fľaša má objem 330 ml. Je plastová, s pekným dizajnom. Má držiak, ktorý sa dá oddeliť od fľaše. Vrchnák je možné použiť aj ako malý pohárik. Fľaša má push-pull systém. Dcérku som ešte nenaučila tento systém využívať samú, preto jej "sosáčik" vyťahujem vždy ja. Otvorený "sosáčik" vodu nezadržuje, ale zo zatvoreného voda nepreteká. Sosáčik  je z tvrdšieho plastu. V jednej časti má fľaša zúžený tvar aby dobre sedela v detskej rúčke. Keďže dcérka rada pije z fľaše, aj túto si rýchlo obľúbila. Výrobca uvádza vhodnosť od 18 mesiacov.

Ovocná šťava Babylove

Babylove Bio Jablko - Čierne ríbezle - Baza

Obsahuje ovocnú šťavu v bio kvalite zmiešanú s neperlivou minerálnou vodou, nie je teda potrebné ju pre deti riediť. Má jemnú chuť, nie veľmi sladkú. Jablko, čierne ríbezle a baza určite osviežia v týchto letných dňoch a dodajú deťom potrebnú hydratáciu. Balenie má obsah 750 ml. Vhodné od 4 mesiacov.

Ovocný nápoj Babylove

Babylove šípky a ovocné šťavy

V krabičke s objemom 200 ml sa nachádza ovocný nápoj s príchuťou šípok a ďalších ovocných štiav, ktorými je ochutená pramenitá voda. Má takmer číru farbu a jemnú chuť. V nápoji najviac cítiť príchuť jabĺk. Malé balenie je vhodné na rýchle doplnenie a spestrenie pitného režimu detí. Vďaka úzkemu tvaru krabičky nebudú mať deti problém si nápoj sami držať a pohodlne sa tak napiť pomocou slamky. Vhodné od jedného roka.

Vlhčené obrúsky v boxe

Babylove sensitive

V plastovej dóze sa nachádza balenie 80 kusov vlhčených obrúskov sensitive - neparfémovaných s obsahom panthenolu. Sú vhodné pre citlivú detskú pokožku. Vlhčené obrúsky sú mojim veľkým pomocníkom, používam ich na všetko, pretože aj vďaka praktickému baleniu, sú vždy po ruke. Plastová krabička zabezpečí, že obrúsky nevyschnú a udržia si svoju vlhkosť, jednoducho sa otvára - stačí na to jeden prst. V prebalovacej taške so sebou nosievam menšie 30 kusové balenie, pretože zaberá menej miesta.

Dóza na dojčenské mlieko Babylove

V balíku sú tri dózy. Každá má samostatný uzáver  a tak sa nemusia nosiť všetky tri spolu, ale aj každá zvlášť. Jeden z uzáverov je v tvare polgule s odklápacím otvorom, pri uzavretí dózy týmto otvorom sa do nej zmesí viac dojčenského mlieka. Do jednej dózy sa zmestí približne sedem odmeriek mlieka.

Jednorazové podbradníky Babylove

Skvelý výmysel na cesty. Sú poskladané do tenkých malých obdĺžnikov, takže sa pohodlne zmestia, napríklad do tašky k plienkam. Vďaka lepiacim prúžkom pri krku sa dajú jednoducho nalepiť na oblečenie. Ďalší lepiaci prúžok sa nachádza aj v spodnej časti podbradníka, tu sa dá podbradník aj vyhnúť a vytvorí "misku" na lepšie zachytenie jedla. Z vonkajšej strany je podbradník zo savého papierového materiálu s peknou farebnou potlačou vhodnou pre chlapcov aj dievčatá. Vnútorná strana je potiahnutá igelitom, čo zabraňuje premočeniu jedla cez podbradník. Vďaka tomu sa na oblečení nevytvoria fľaky. V balení sa nachádza 12 kusov podbradníkov. 

Produkty z dm drogerie používam už dlho a odkedy mám dcérku, som v dm pravidelným zákazníkom. Ak sa vám zapáčili niektoré z produktov dm drogerie určených pre deti, určite vás poteší detský týždeň, v ktorom si každý mesiac môžete výmenou za body uplatniť 25% zľavu na všetky tieto produkty. Ak chcete vedieť aké akcie a ktoré výrobky sa oplatí kúpiť, sledujte skupinu DM drogerie tu na Modrom koníkovi. Svoje tipy v tejto skupine prezentuje aj ambasádorka dm drogerie - acernas

#test_dm11

Začni písať komentár...

Odošli