astarte123
10. jan 2017
52 

Aplikačný ochranca

#eset #eset_parental_control #spoznaj_eset

Pre naše deti chceme vždy to najlepšie a sme šťastní, keď im môžeme splniť ich sny. Deti častokrát túžia po výdobytkoch modernej doby, či už sú to smartfóny alebo tablety. Pokiaľ sa obávate, či sú tieto zariadenia pre deti vhodné, môže vám pomôcť šikovná aplikácia ESET Parental Control, s ktorou sa stanete partnerom vašich detí pri objavovaní internetu. 

V tejto aplikácii nájdete množstvo užitočných funkcií, v predošlom článku sme si predstavili funkciu webového ochrancu a dnes to bude funkcia aplikačného ochrancu. 

S funkciou aplikačného ochrancu sa môžete jednoducho rozhodnúť, ktoré aplikácie sú alebo nie sú vhodné pre vaše dieťa. V nastaveniach pravidiel vidíte zoznam všetkých aplikácii, ktoré sú v zariadení dieťaťa nainštalované. Ak chcete mať nastavovanie hotové za pár sekúnd môžete použiť aj odporúčané nastavenia pre dané vekové skupiny (menej ako 8 rokov, 8 - 11 rokov, 12 -14 rokov, 15 - 17 rokov a viac ako 18 rokov). 

Nastavte deťom časové limity na hry a zábavu, napríklad v školský deň 1 hodinu a cez neškolský deň 2 hodiny. Tieto hodiny môžete dokonca nastaviť aj na konkrétnu časť dňa. Napríklad v pondelok od druhej do piatej, v stredu od piatej do siedmej a v sobotu od rána do večera. Ak sa chce vaše dieťa hrať mimo týchto stanovených hodín, môže vás požiadať o dovolenie. 

V prehľadných reportoch si môžete pozrieť, ktoré aplikácie dieťa využívalo najčastejšie a koľko času ich využívaním strávilo. Reporty prinášajú aj grafický prehľad intenzity používania aplikácií počas dňa. Môžete si tiež pozrieť koľko zo stanoveného limitu na hry a zábavu vaše dieťa naozaj využíva. 

Nainštalujte deťom užitočnú aplikáciu ESET Parental Control, ktorá vám pomôže nenásilnou formou dohliadať na to, čo deti so svojimi zariadeniami robia. 

Začni písať komentár...

Odošli