ataner81
9. aug 2017
369 

CROCCO - žiadne bruško neostane prázdne

Nestíhate variť? Muž má svoje dni? Prepadne vás nečakaná návšteva? Potrebujete deťom na chvíľu zavrieť pusu a zároveň im dopriať maškrtu? Alebo si chcete skrátka len tak na chvíľu a v kľude posedieť, zatiaľ čo sa raňajky či večera pripravujú samé?

CROCCO  je riešenie.

Mrazené koláčiky 7 príchutí - jahoda, malina, marhuľa, čokoláda, nugát, oškvarkový pagáč a syrový pagáč v 500g balení. Stačí vybrať z mrazničky, hodiť na plech bez akéhokoľvek rozmrazovania a za 15 až 20 minút(záleží asi od rúry) pri teplote 185 stupňov sú hotové. Sú to malé jednohubky akurát do ruky. Zoženiete ich v predajniach Tesco, Kaufland či Terno za 2,99€.

Keď som vyhrala testovanie produktov, okamžite mi prebehlo hlavou kedy čo ochutnám a ako čo a komu naservírujem.

Malinové na raňajky s dobrým kakaom. Čokoládové a nugátové mužovi na večeru. Jahodové a marhuľové vezmem na výlet. No a pagáčiky a syrové si dáme s kamoškou pri dobrom pivku. Toto naservírujem na takom tanieriku, toto v košíku, tu bude fotka v prírode, tu na balkóne, tam pridám ovocie, hentam lyžičku s džemom... Proste nech je to šmrncovné, štýlové a tip -top ako od profesionála a vám tečú sliny už len pri pozeraní fotografií. Také boli plány.

Testovanie č. 1 (mix)

„Mami, maaaamiiii, mamiiiiiiiiiiii......“ Dnes už po 15 398x. Hurikán, tsunami a tornádo predvádzajú svoju silu od skorého rána, devastujú domácnosť a moje nervy (ide im to fantasticky). Dieťa číslo č. 1 tróni. Dieťa č. 2 ho buchne, dieťa č.1 mu to vracia a prevráti nočník s celým obsahom. Dieťa č. 3 sa okamžite vrhá do rozliateho obsahu. Dieťa č. 2 ho odtiaľ ťahá čím po všetkom pošliape a roznáša to ďalej po dome. Minúta čo som odbehla k sporáku. Letím po handry, zbieram a utieram obsah, umývam a prezliekam dieťa č. 1. č. 2 a č. 3. Zmývam podlahu, čistím podložku, dezinfikujem nočník, periem oblečenie Dieťa č. 3 okamžite po prezlečení testuje kvalitu plienok a tak proces s očistou a prebaľovaním začína odznova. Zabúdam na čas a môj bio, eko, raw obed vykypel a zhorel takže je komplet celý v pr...., skrátka skončil v koši. „Mamiiii, ja som hladná.“ Mamííííí aj ja“ „Maaaamiiii chceme papaaať.“ Kašlem na zásady zdravého stravovania, trhám balíčky CROCCO, naberám čo príde. Tresnem to na plech a polomŕtva padám na gauč. Decká dostali bojovú úlohu strážiť koláčiky aby neutiekli z rúry a ja som tých 15 minút (vlastne boli tam až 20minút) ani nepohla.

V tom zhone a strese som úprimne povedané nemala vôbec žiadnu chuť niečo testovať, no deti zjedli úplne všetko a očividne im aj chutilo. Výrobcovia sľubujú, že „bez práce budú koláče“ a presne tak to aj bolo. Žiadne rozmrazovanie, žiadne kysnutie, len vybrať z mrazničky, dať na plech a strčiť do rúry. Prvé testovanie teda dopadlo na 1*

Testovanie č. 2 (čokoládové a nugátové)

Prvé testovanie mi nevyšlo. Nádej vkladám teda do toho druhého. Ako som v úvode spomínala: Predstava - nastajlované koláčiky na krásnom tanieriku, preliate čokoládou, poprášené cukrom a vedľa šálka horúceho kakaa. Proste aby ste slintali už len pri pohľade na tú fotku.

Realita - kúpala som deti a nepočula som, keď prišiel muž domov. On mi prosím pekne zožral celú misku a mne na odfotenie ostali len omrvinky. Mamičkám mám odkázať, že čokoládové a nugátové koláčiky sú božské a firme CROCCO, nech láskovo vyrába aj balenia pre mužov a nie len jednohubkové ženské mini balíčky. Fakt ma toto testovanie prestáva baviť. Človek sa s tým babre asi 1 minútu a ani neochutná.

Na mužovu obranu, čo sa týka jeho pažravosti, musím napísať, že z nugátových a čokoládových som upiekla „len“ po pol balíčku. Ten zvyšok som upiekla deťom, keď nebol tata doma. No čo si budeme hovoriť. Deti a čokoláda sa skrátka zbožňujú. Náplne je tam požehnane, takže je čo maškrtiť.

Niet nad domáce koláče ale toto je perfektná náhrada keď nemáte čas či chuť piecť. Už mám kúpené ďalšie a odporúčam všetkými desiatimi.

O tom, že do zdravej kuchyne tieto koláčiky nepatria, písať hádam nemusím. Raz za čas však nikomu neublížia. Pre lepšiu predstavu čo obsahujú, tu je zloženie.

Testovanie č. 3 (tu som si už niečo ukradla a konečne ochutnala, trošku s jahodových, trošku s malinových, trošku so syrových)

U nás vládne zákon džungle. Boj o potravu je na dennom poriadku. Silnejší, rýchlejší a prešibanejší vyhráva. Eli svoj prídel koláčikov nedostala (predsa len je na niečo také ešte malá) ale aj tak sa jej podarilo ukoristiť jeden syrový Kto si nestráži tanier, má smolu. Zmizol v nej rýchlosťou blesku. Inak musím povedať, že tie syrové pagáčiky sú neskutočné. Nadýchané, mäkkučké, chrumkavé a ten syr tam jasne cítiť. K pivku či vínku, ale pokojne aj k nejakej polievke namiesto chleba ako stvorené. Je to mňamka. Určite aj tie kúpim do zásoby. Tu som žiadne silené a nastajlované fotky ani nerobila. Spokojný výraz Elinky hádam hovorí za všetko.

Testovanie č. 4 (oškvarkové pagáčiky)

Keďže som fanušik extrémnych výziev ako napríklad jazda v MHD s tromi malými deťmi, tak ma ani "krásnych" letných 35 stupňov neodradilo od varenia kapustnice.  U nás je zvykom jesť k nej pagáčiky, a tak som využila tie od firmy CROCCO. Tak ako som bola nadšená z tých syrových pagáčikov, tak tak som sklamaná z tých škvarkových. Sú chrumkavé a nadýchané, hotové za cca 18 minút bez akejkoľvek práce ale po škvarkách ani stopy. Ja ich tam teda osobne necítim. Veľká škoda. Bol to môj horúci kandidát na favorita.

Kto ale oškvarky nemá veľmi rád, určite si príde na svoje. Syrové a tieto pagáčiky môžete podávať nielen k pivku či vínku ale sú aj skvelá príloha k polievkam na obed či večeru.

Testovanie č. 5 (malinové, jahodové a marhuľové)

Človek si uvedomí čo má, až keď to stratí (alebo sa od toho odlúči na dlhý čas). Veľmi múdra a bohužiaľ pravdivá myšlienka. Hanba mi lebo sa správam rovnako. Moja mama je úžasný a výnimočný človek. Vždy keď mi treba pomôcť, pomôže. Nikdy mi neodmietla postrážiť deti, priniesť nákup, vybaviť niečo na úrade či odniesť balíky na poštu. Keď mi je smutno, zavolám a príde. Keď niečo potrebujem, zavolám a vybaví. Keď sa chcem porozprávať, odloží svoje veci a rozprávame sa. Postíska, pohladí, pomôže. Začala som to brať ako samozrejmosť. Však je to mama a ja jej dcéra. Teraz bola 5 týždňov preč. Volali sme si, skypovali, mailovali ale nie je to ono a ja som si uvedomila ako veľmi mi chýba.  Nachystala som jej teda malé pohostenie na privítanie. Koláčiky, kávička a pokec na tráve. Super deň.

Testovanie č. 6 a celkové zhrnutie

Z každého balíčka som si odložila po jednom koláčiku, že si ich upečiem keď budem doma sama. V kľude si ich rad za radom otestujem a vychutnám. Koláčiky sa piekli, ja som si spravila kávu, popozerala čo nové na koníku a začala som testovať. Vôňu koláčikov bolo cítiť po celom dome. Za tých necelých 20 minút bolo hotovo.

Hustý malinový džem s jadierkami. Výrazná chuť a výrazná vôňa. Rozhodne spoznáte o akú príchuť ide. Chutilo mne a aj deťom, takže do zásoby si ich kúpim.

Džem bol hustý a netiekol čo je super keď vyrazíte na výlet a spravíte to deťom ako desiatu, takže sa nezamažú, no chuť mi už veľmi nesadla. Koláčiky sú prisladké. Tiež som si všimla, že aj deti si ich nechávajú až na koniec. Za našu rodinu jahodová príchuť dostáva červenú.

Syrové pagáče sú pre mňa ako stvorené. Mäkkučké, nadýchané, cítiť tam ten syr. K pivku či vínku to bude dokonalá kombinácia. Zvyšok rodiny je sladkomilný, takže síce ochutnali, ale ďalší záujem o ne nebol. Chvalabohu, viac ostane pre mňa. Skutočne odporúčam všetkým, ktorí uprednostňujú slanú chuť pred sladkou.

Škvarkové pagáčiky ma úprimne povedané sklamali. Tú chuť som tam necítila. No a neoslovili ani zvyšok rodiny.

Marhuľové sú výborné. Z ovocných ma oslovili asi najviac aj keď sa o prvenstvo veľmi bijú s malinovými. Z taniera mizli veľmi rýchlo.

A čo dodať na záver?

VAROVANIE!!!!!!!!!

Prudko jedlé!

Konzumácia na vlastné riziko!

Vysoká pravdepodobnosť vzniku závislosti!

#test_crocco

Mňam, som hladná... Kde nájdem tieto super koláčiky?😘

10. aug 2017

@liwka 😘😘tesco, kaufland a terno👍

10. aug 2017

Super článok. A fotky maškrtných detičiek nemajú chybu - na všetkých sú naozaj neskutočne roztomilé

10. aug 2017

Najlepsia recenzia👍👍👍👍Velmi pekne dakujem.Narobila si mi nou chutky, takze zajtra letim do obchodu na nakup😉

10. aug 2017

@jankameg dakujem😊

10. aug 2017

@leteel dakujem😊Tak sup sup na nakupy😉

10. aug 2017

Začni písať komentár...

Odošli