atiatko
18. dec 2017
174 

Ako sa môj život na 10 dní spojil s Vichy Liftactiv Fresh shot

Áno, áno... Som jednou z tých šťastných ľudí, ktorí keď sa z času načas zapoja do nejakej hry, súťaže, testovania, tak sa im zadarí a vyhrajú. A tak to bolo aj v novembri, keď som sa svojím komentom zapojila ako záujemkyňa o testovanie Vichy Liftactiv Fresh shot.

A 20.novembra mi prišla poštou správa od MK tímu, že som jednou z vybraných testujúcich veľmi som sa potešila a čakala, kedy príde balíček a ja si na svojej pleti vyskúšam to všetko v reklamách sľubované.

A tak o 7 dní neprišla mi stuhou previazaná škatuľka, ani v nej tá roztomilá Bambuľka, prišiel mi však balíček od Modrého koníka a v ňom kvalitná Vichy kozmetika,  Dosť bolo rýmovania, a už v ten deň som sa pustila do Vichy Liftactiv Fresh shot testovania.

Účinné látky ako vitamín C, vitamín E, extrakt z borovice prímorskej, kyselina hyalurónová a glycerín... To všetko ukryté v malej fľaštičke a podľa popisu „pár kvapiek 1x denne na tvár“ a bola som zvedavá ako môj manžel, s ktorým sme spolu 21. rok, prijme "novú ženu", ktorú bude vďaka Vichy testovaniu doma stretávať.

Môj 1. deň, 1. ráno - moje prvé testovanie Vichy Liftactiv Fresh shot. Pár kvapiek na dlani, jemné vmasírovanie do pleti na tvári a očakávanie prvého pocitu z prvého dotyku. Do nosa sa tisne jemná akoby pomarančová vôňa, po nanesení jemných kvapiek na tvár spočiatku pocit akoby pleť zostala jemne lepkavá, no po 2-3 minútach tento pocit mizne a prichádza pocit jemne napnutej pleti, ktorá je na dotyk príjemne hladká. Celé moje prvé stretnutie s Vichy Liftactiv Fresh shot som si úmyselne naplánovala na večer a úprimne - trochu som sa obávala ako moja pleť zareaguje - obavy z pálenia, svrbenia či začervenania mi nedovolili celkom spokojne spať a 2x som svoju tvár bola v noci skontrolovať v zrkadle ... A .... nič z toho sa nekonalo - pleť pekná jemná na pohľad akási oddýchnutá. Dokonca, keď som si ráno umývala tvár čistou vodou a tá mi stiekla na pery, pocítila som sladkú chuť Vichy Liftactiv Fresh shot.

Deň išiel za dňom a po niekoľkých dňoch som registrovala prvé ohlasy od okolia na moje testovanie ... ÁNO, FUNGUJE TO !!! Veru tak, moja kolegyňa, ktorá bola týždeň doma s dcérou na ošetrovačke a ktorá nemá dôvod mi len tak (alebo nielen tak) lichotiť, povedala : "Počúvaj, ty si nejaká iná... Nejaká zmenená, čo máš s tvárou, je nejaká hladká a mladšia???" Áno vážení, je to tak ... Len 3x moja tvár dostala správnu dávku Vichy Liftactiv Fresh shot a bola skutočne jemnejšia, hladšia, krajšia, zdravšia...

V druhej polovici svojho Vichy testovania som sa rozhodla pre pokus, psssst, skúsila som prerušiť na 2 dni svoju kúru s Vichy Liftactiv Fresh shot... A viete čo ? Nastala zmena na mojej pleti, zostala akoby suchšia, mdlá, necítila som sa komfortne. A tak som si na druhý deň opäť dožičila kvapky výnimočného Vichy Liftactiv Fresh shot a znovu som to bola ja!

Som úplne normálna mamina, manželka, priateľka, kolegyňa a sestra v jednom, a také úplne obyčajné bude aj moje hodnotenie 10-ich dní môjho života s Vichy Liftactiv Fresh shot. Keďže dobrého veľa nebýva, tak som brala aj malé balenie tohto séra. Keďže som dostatočne šikovná, ani aplikácia tekutej konzistencie na tvár mi nerobila problém. Keďže mám rada ovocie, a ako som už napísala Vichy Liftactiv Fresh shot voňala po pomarančoch, ani tá vôňa mi nevadila, trochu zvláštne som sa však cítila v prvé minúty po nanesení séra na pleť, akoby ulepen, to však odznelo a prišiel  pocit jemne napnutej pleti, ktorá je na dotyk príjemne hladká.

Moje posledné slová hodnotenia  - SPOKOJNOSŤ s Vichy Liftactiv Fresh shot a ODPORUČENIE, ak chcete urobiť niečo naozaj účinné pre svoju pleť.

p. s. ĎAKUJEM Modrý koník za možnosť testovať Vichy Liftactiv Fresh shot ♥

#test_liftactiv

Začni písať komentár...

Odošli