1 / 1

    My,ako kazdy rok 😊

    2. dec 2023

    Aj my😊

    2. dec 2023

    🙋‍♀️

    2. dec 2023
    2. dec 2023

    Aj my💕

    2. dec 2023

    Ja som tento rok brala do škôlky caj, sampon, venceky, tycinky, slnečnicové semianka. Skolka urobi balíky

    2. dec 2023
    atiatko
    autor

    @acsa 👍 to je ale ta druha znama aktivita "Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok" Ale SUPER, ze si sa s detmi zapojila - seniorom potesite ❤️-ia

    2. dec 2023

    My sa zapajame kazdy rok do projektu kolko lasky sa zmesti a kupujeme stedre vecere to sa mi tiez paci

    3. dec 2023

    Aj nasa MŠ sa zapojila. Mohli sme doniest cele plné krabice alebo čokoľvek z vecí. Starkych určite poteší ❤️

    3. dec 2023

    @atiatko co si priali seniori?

    3. dec 2023
    atiatko
    autor

    @macekovam tych ktorych sme si vybrali my si priali - pan Jan rychlovarnu kanvicu, pani Maria fen a druha pani Maria hru Tetris - vsetkym sme pribalili sladkost a taky skladaci "medovnikovy" domcek a u tej pani s prianim hry Tetris som telefonovala so soc.pracovnickou zariadenia a opytala som sa jej na tip co este pridat do balicka tak sme to dokupili - to je ta ruzova krabica. Sama som soc.pracovnickou mensieho zariadenia a mojim klientom uz opakovane plnia cudzi ludia priania vo Vianocnom zazraku - aj tento rok im splnili vsetkych 9 ich priani ❤️❤️❤️

    3. dec 2023

    @atiatko a ako sa to riesi, ked niektore priania zostanu nesplnene? Dajme tomu cast seniorov dostane darceky a cast nedostane nic?

    Ja som zatial splnila 2 priania, pani chcela kulmu, pribalila som aj kulmofen (ten som mala doma nepouzivany) a nejaku kozmetiku. A pan si zelal nescafe 3v 1 a sladkosti. Tu by som chcela tiez este nieco pribalit, dobry napad zavolat do zariadenia a spytat sa co by ho potesilo.

    3. dec 2023
    atiatko
    autor

    @0silvia0 ked prihlasujeme priania do "zazraku" piseme tam kontakt na seba - mail aj tlf.cislo.To sa Ti zobrazilo aj v potvrdzujucom maily pri vybranom priani. Mne za priania mojich klientov tento rok vzinkla zaujimava situacia - bolo 9 priani - 3 si vybrali rozdielni ludia a 6 si "zabookovala" jedna pani so svojimi priatelmi - ziju v zahranici a bolo im sympaticke ako som popisala mojich starkych pri prianiach. Tiez sa im pacilo, ze hoci mame viac zariadeni poskytujucich soc.sluzbu len ja som napisala priania za nase zariadenie. No a co sa tyka nesplnenych priani - stalo sa aj mne, ze nam nebolo splnene prianie - malovany obraz do spolocnych priestorov. Inak "zazrak" robi aj financnu zbierku - akesi skladanie sa na nakladnejsie priania a potom to z toho oni priamo zakupia. Ale neviem akym vyberom to robia.

    3. dec 2023