1 / 1

    Milujeeem 😋 toto je jedlo ktoré som jedla 1.krat od svokry ktorá pochádza so Sniny. Nič lepšie som nejedla. Mnam

    21. apr 2020

    co to je prosim?

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @bekky01 veď aj u nás sa za tým len tak zapráši 😋😁

    21. apr 2020

    Recept prosim. Dakujem. To su holubky?

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @maca1984 plnené kapustné listy. Môže sa robiť z čerstvej, ale ja robím z kysnutej, celá hlavková kapusta sa dá nakvasiť.

    21. apr 2020

    @ayfer aha,dakujem 😀

    21. apr 2020

    @ayfer prosím ta a nevieš ci sa dajú tie listy zohnať aj niekde v obchode?

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @stanulienkat áno aj tak tomu hovoria, alebo aj takartky či sarma.... plnka je ako do plnenej papriky, mleté mäso, ryža koreniny aké zvykneš dávať. Keď máš čerstvú kapustu treba ju predvariť kvasenu nie. zvlášť si udusím kyslú kapustu na cibuľke a troche slaniny, pridáme mletú červenú papriku a paradajkový pretlak. Polovicu dám na plech naukladám plnené kapustné listy a druhou polovicou zakryjem. Nechám zapiecť asi tak hodinu. Na tanieri si potom na to ešte kydnem kyslú smotanu 😋

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @maca1984 za málo ☺️

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @bekky01 určite áno,u nás sa dali kúpiť v takom malom súkromnom obchodíku ale sa mi zdá že aj v Jednote zvykli mávať.

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @stanulienkat a môžu sa aj v hrnci dusiť.

    21. apr 2020

    Mam taka dobra sarma🤪✌

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @askimbenim69 hej, originál je v listoch z viniča,ale to mi nikdy nechutilo 😏 samozrejme bez slaniny 😁

    21. apr 2020

    mnam, asi aj ja urobim.

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    Hotovo

    21. apr 2020

    @ayfer to je aj opecena cibulka na vrchu?

    21. apr 2020

    @ayfer mnam ja mam rada ako ich robila moja babka. S kyslou kapustou okolo listu a trocha pretlaku 🤗

    21. apr 2020

    Sarmale 😍

    21. apr 2020

    @ayfer ja lubim srbsku🤪..kamoska sa mi ale odstahovala a ja taku dobru nespravim nikdy

    21. apr 2020
    ayfer
    autor

    @natalka13 áno,opražená cibuľka a slanina

    21. apr 2020