1 / 1

    obklady z repika

    30. jún 2021
    30. jún 2021

    Ja to obcas mavam, ale stale to zmizne. Neviem co to moze byt.

    30. jún 2021

    Prepáč, neviem ti pomôcť ale odpadávam z tvojich zelených očí 😱 koľko ľudí na svete asi také ma? Počítam ze tak 5!

    30. jún 2021

    @vitriolka dakujem vidis take “lahke” ma nenapadlo… ❤️
    @lavender273 prosim a ako dlho to zvyknes mavas dakujem.
    @dager Jeej dakujem si zlata, ale ta fotka skresluje. Ja mam na kazdej foto ale ine… vraj aj z uhlov mam ine 🤣 od sedej, modrej az po zelenu… 🤣🤣 sama neviem akej farby su

    30. jún 2021

    Potierat uvarenym ciernym cajom alebo natriet tenkou vrstvou linoly.

    30. jún 2021

    @b4rbork4 tak vidíš, sekla som sa. Mením tip na traja? 😂

    30. jún 2021

    @dager 🤣🤣 ja odpadnem z Teba. Ale musim uznat, ze kompliment od zeny vzdy potesi 🙂 dakujem

    30. jún 2021

    @jarusmischo dakujem ❤️❤️❤️

    30. jún 2021

    @b4rbork4 niekedy par dni, niekedy tyzden. Teraz najnovsie mam strasne suche ocne viecka 🤔 strasne to svrbi. Nikdy som nedavala nic. Nechap.existenciu toho exzemu ci co to je 😁

    30. jún 2021

    @b4rbork4 tak ja sa zas vždy poteším, keď je čo chváliť. Nerobím to len tak bez príčiny, ako býva u niektorých zvykom ;) tak si ponatieraj očká, čajom, repikom, čím treba, nech môžu žiariť. Inak tiež s ta opýtam - to máš permanentne linky, alebo ceruzku?

    30. jún 2021

    @dager ano,ma nadherne oci,tiez ma uputali👌

    30. jún 2021

    @b4rbork4 nedavala si si linky tetovat ci sa mylim? Nemas alergiu z toho nahodou?

    30. jún 2021

    @jeennyv praveze som bola na odstranovani (1 sedenie) ale to uz davno :/ a linky mam uz dlhe roky… @dager… aj kozmetiku som vysmarila dokonca som skusila sa nelicit ked to zacalo.… teraz som sa zacala odlicovat len kokosovym olejom… a teda mam pocit ze sa to akurat zhorsilo.
    @victory1 a dakujem krasne, ja som sa sem hanbila takuto hroznu foto zavesit a este aj komplimenty dostanem 🤣🤣🙌🏻❤️

    30. jún 2021

    @b4rbork4 no, ja som bola skôr zvedavá preto, lebo som zvažovala linky práve kvôli tomu, aby som ich nemusela kresliť ale nemám kde získať reálne foto alebo odporúčania. Ako dlho vydržia, čo to vyšlo a podobne, hlavne kde, keďže to je asi najdôležitejšie.

    30. jún 2021

    @b4rbork4 tak mna najskor to ziarive oko uputalo az potom ochorenie

    30. jún 2021
    Komentár bol odstránený

    Ja som mala podobný problém,na horných vieckach spolu s opuchom,bol to u mna prejav histamínovej intolerancie a hneď ako som začala držať dietu zmizlo to.

    1. júl 2021

    @b4rbork4 Och, kokosový olej určite nie ☹ Ak máš IG, určite odporúčam sledovať tu spomenutú dextellu, na IG je ako karolina.baumgartner, nájdeš tam mnoho riešení na kožné problémy (samozrejmosťou je ale aj návšteva kožného lekára) 🙂

    1. júl 2021

    @dager ja ju mam uz viac ako 7 rokov. A nemizla :/ cize uz by som ju nechcela ponad cele oko napr.
    Cena sa zmenila od vtedy cize toto Ti neporadim. A dokonca ja nu nemam az tak medzi mihalnicami ako ine baby. Cize fakt hladat niekoho kto je v tom naozaj dobry… ❤️
    @rusalinka Dakujem krasne idem na to.
    @chantal333 Fuha to snad nie, ja mam Crohna. Keby mam aj histamonovu tak mozem zit z prany 🙌🏻🙈

    1. júl 2021

    @b4rbork4 mimochodom, keď máš crohna - ja mam uč a takéto lisaje sa mi robia na rukách vždy pred vzplanutim. Čiže som v kľude, ale toto je akoby predzvesť. Už som sa naučila rýchlo po strážiť diétu a väčšinou sa to cele ukludni. K našim stavom je jedna žena - Monika komorasova - na fb - skupina protizápalové stravovanie. Ja som na to ešte nenabehla, zfa sa mi to moc hard core. Držala som scd pred rokmi než som otehotnela a už to bol brutal (ale pomohlo) a ona hovorí, že scd je len taky lajtik pred nástupom na jej protizápalové. Tak neviem. Mozno budeš chcieť skúsiť.

    1. júl 2021

    @dager mozem skusit urcite dakujem. Ja som ale mala piatok colono a mam ciste crevo :/ neviem ako to vyzera sice pred relapsom, ci su zmeny vidno… ale zas je pravda, ze som sa trosku rozsupla z jedlom. Ja mam take fazy, ze si proste musim dat. A potom zas rok drzim dietu. Ta psychika u mna dietami dostava zabrat. Kedze ja som prisla o vsetky jedla co som milovala.

    1. júl 2021

    @b4rbork4 poznám. Ja som mala ťažké stavy než som otehotnela, vtedy som aj držala tu scd ale zároveň aj liečba bola. Keď sa mi trochu polepšili tak som otehotnela, strážili ma ako oko v hlave ale ja nič. Veselo som doslova žrala a pribrala som 27 kíl 🙈 malý ma 2 a ja terqz až začínam mať pocit, že už by bolo dobre začať sa stravovať podľa nejakých pravidiel. Schudnúť som schudla kojenim, ale stále si dávam co mi chuti. Celý život. Keď je zle, tak pribrzdim, keď je dobre, tak jem. Asi to nie je ideal z dlhodobého hľadiska, ale aj mne tie diéty idú na mozog a to je podľa mňa horšie ako tatarak raz za rok. Všetko je v hlave. Je to komplikovane. Keď je dobre, tak nech ti to vydrží co najdlhšie. Mozno keď sa osekas na chvíľu v strave, toto z oka zmizne. Mne väčšinou stačil mesiac - dva.

    1. júl 2021

    @b4rbork4 ahoj.Nebehas? Mne sa to objavilo po behu vonku.Musela som si dat pauzu

    1. júl 2021