babatko88
25. okt 2016
452 

Nutrilon a ja

Ahojte,

volám sa Alena, mám 30 rokov, na Modrom koníku som ako babatko88 od decembra 2007 a mám tri úžasné detičky.

Oddnes som ambasádorkou pre značku Nutrilon. Prečo som sa ňou stala? Značka Nutrilon je v mojom živote už skoro 9 rokov, samozrejme s prestávkami. Značke Nutrilon verím a nemala som s ňou nikdy žiadne problémy. Môj prvorodený synček Nikolas bol na Nutrilone od 6.mesiaca. V tej dobe som musela ísť akútne na operáciu a hneď ako som sa prebrala z narkózy som o mliečko prišla, takže nebolo na výber. Nutrilon mi vtedy odporučil náš pediater, vôbec som nepremýšľala nad inou značkou a kúpila som ho. Synček si ho hneď obľúbil, nemal problém prijať fľašu, aj keď som si zo začiatku poplakala. Bolo mi to ľúto, ale inej voľby nebolo. A musím si zaklopať, nemal koliky, ani žiadne iné problémy s bruškom, takže som o zmene neuvažovala.

Po narodení druhého synčeka  Tomasa som znova dojčila, mliečka som mala dosť, tešila som sa. No začali rásť prvé zúbky a tu prišiel kameň úrazu. Moje malé zubadlo hryzalo ako besné a mne nezostávalo nič iné ako ho zo zdravotných dôvodov naučiť na fľašu. Keďže Nutrilon sme mali odskúšaný, nerozmýšľala som a kúpila som ho znova. To mal môj drobec vtedy niečo cez 7 mesiacov. Bol vysmiaty, fľašu prijal, keďže už v lete pil čajík, bol zvyknutý. Takže tak ako on aj ja som bola spokojná.

Po narodení mojej dcérky Nelky, vytúženej princeznej, som zase spokojne dojčila, no keďže čím viac detí, tým viac stresu a starostí, postupne som prichádzala o mliečko a nastal čas kúpiť aj jej dojčenské mliečko. Vybrala som si Nutrilon, moja prvá voľba. Lenže tu prišiel kameň úrazu. Môj drobec ani za svet nechce fľašu. Zúfalá skúšam deň čo deň, chvíľku si spokojne pije a potom ziape, mliečko je všade, na nej, na mne, všade okolo. Bojujeme stále, ale hádam sa to časom upraví a už sa ukľudní a príjme fľašu a v kľude sa napapá. Nevzdávam to, tak ako som to nevzdávala ani pri dojčení, pila som rôzne čaje a nápoje, skúšala všetko možné aj nemožné, ale nepomohlo. Tak bojujeme teraz s fľašou. Mliečko jej evidentne chutí, ale ten cumeľ sa jej nepáči J už mám doma kopec rôznych fliaš a cumlíkov, mením, skúšam, tak držte palce, nech to čoskoro dáme.

Značke Nutrilon sme verní, preto som sa rozhodla skúsiť to a stať sa ambasadorkou pre túto nami overenú a odskúšanú značku. Pripojte sa k nám do skupiny a zdieľajte svoje skúsenosti s ostatnými mamičkami. Budem rada, ak nás bude čo najviac a budeme si môcť radiť a pomáhať.

Tak mi držte palce a vidíme sa u nás v skupine 🙂

https://www.modrykonik.sk/group/9072/

Pekný deň

Držím prsty a vitaj👏❤

21. okt 2016

aj u nas bola velka spokojnost s nutrilonom 🙂 ,,drzim palce 🙂

22. okt 2016

Aj ja dávam nutrilon 2 mesačnej dcérke prestala mať koliky a aj 3 ročnému syncekovi ten ho tiež lubi takže ju nás je v obľube ❤

23. okt 2016

@lola1316 Ahoj, ak chceš, pridaj sa k nám do skupiny Nutrilon - expert na imunitu 🙂
Skupinu nájdeš tu: https://www.modrykonik.sk/group/9072/

23. okt 2016

@babatko88 už sa stalo 🙂

23. okt 2016

Začni písať komentár...

Odošli