10 / 468
    ..nasa valentinska vecera :)

    kedy stihas este aj vypekat ? ... juj ale dala by som si 🙂 chutky robis 🙂

    24. feb 2013

    @simona77 ked je manzel doma.. a nemam na starosti deti 🙂)) teda hlavne cez vikendy.toto bolo vynimocne na valentina .)))))

    24. feb 2013

    Lucka, prosim Ta, ten chleba v tvare ruze, teda, myslim, ze to je z chleba?🙂)) ako si to robila? ...je mi smutno, ked na tu nadheru kukam,a vies preco? pretoze, ked som malicko malo skusala mojim detom a chlapovi, cosi take nadherne pripravit, nemalo to vobec ziadnu odozvu, deti, pokial nechcu nieco jest, tak to mozu mat aj "vymalovane" a do ust to nedaju a to moja segra raz prichystala neskutocnu paradu, sak sa mi hadam zadari zverejnit photo ....a mojmu chlapovi to je uplne jedno, mna to vobec potom nebavi, takze jest dam, navarim, pripravim, ale nemam chut takuto nadheru tvorit....a mozno...po dlhom case opat skusim, si ma nabootovala🙂))

    8. apr 2013

    @katarinamaj katka 🙂.. dakujeme. nie je to chleba.. praveze je to babovka.. silikonova forma kupovana v lidli 🙂.. je tam vela chrumkavych okrajov, ktore mam ja najradsej 🙂) tak mi max vyhovuje .)) a mojmu chlapovi je to tiez jedno... sofi sa velmi potesi, ked pekne nachystam.. a lili je este malicka 🙂).. takze to robim asi hlavne pre seba.. pre dobry pocit 🙂xixi.. dnes som robila opat jezka z ovocicka 🙂 to by mohli dievcata ocenit, nie??? 🙂

    8. apr 2013

    tie srdiečka z párkov som tiež robila na valentína 🙂

    10. apr 2013

    @sonia2010 ja som to vtedy dostala ako cerstvu inspiraciu asi dve dni pred valentinom .. od mamy mailom.. a odvtedy skuusam .).. hladam.. snorim .).. ked ma nieco zaujme... ulozim a pri vhodnej prilezitosti vylovim a prenesiem do praxe .)

    10. apr 2013

    Toto srdiecko som myslela a dakujem za rady 🙂

    25. apr 2013

    @mexico_16 ano, viem, presne ako som pisala 🙂.. je to jednoducheee..

    25. apr 2013