icon
1 / 1
avatar

U mňa zase teľacie a hovadzie naj 🙈

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Paráda... a ešte s chrenovou omáčkou to je mňamka

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Das prosim recept? Vyzera to bozsky

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Mnaaam

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Aj ja poprosím recept

Odpovedz
29. jan 2023
avatar
Odpovedz
29. jan 2023
avatar
Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Trhane masko akekolvek. Aj prasacie pliecko je mnamka. A zakazdym moze byt ine, tych korenin co ono znesie.

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

Ďakujem krásne baby ❤️
Áno dávam
Robili sme podľa tohoto chalana na Youtube.
Dám Vám video ❤️

https://www.youtube.com/watch?v=63Z1MROAqQI


Nech sa páči ❤️

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

@bajaja123 tento chalanisko ako vari wau, jediny ma naucil kysnute robit ♥️

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

@veronikastrickova ja ho strašne rada sledujem už som poskúšala čosi do neho a naozaj robí tie videá také “jednoduché” a pútavé. Šikovný je veľmi🤪

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

@bajaja123 ja som teraz dlhsie nekukala, ale pojdem si ku svokrovcom po domace hovadzie a toto vyskusam. Uz mi slinky tecu.

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

👍

Odpovedz
29. jan 2023
avatar

To fakt sa pieklo 8 hodín? Aj to treba sledovať stále alebo môžem ísť kľudne spať kebyže to napr zapnem na noc? Ale asi by som ani nezaspala s vedomím že mám trúbu pustenú

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

Tak toto musi byt fantastické!Baby,tie ktore robite aj s bravčovým masom,tiez poviete tak dlho?

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

@maminkaklaudinka anoo ano 8 hodin 🤪
My sme to tak urobili ze o 6 to uz rano v rure, a o 14 bolo hotovo. Tak sme mali “neskorší” obed ale mali sme to soboty , toto skôr bola uz večera 😂❤️

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

@lusita je to chutné naozaj a bravčové zevraj tiez takto zvyknú aj 8 hod piecť 🤪

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

@viestta presne ako píšete.
Ja som síce taká šiši že hovädzina mi moc neberie, ale manžel že toto ti bude chutit a nemýlil sa 😂 ani necítiť.

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

@lusita bravcove staci 4. 5 hodin (podla toho ake maso to je a kolko ho je) na 140°v zaklopenom pekaci. Na pliecko stacia 4 hodiny. Dobra je aj krkovicka, stehno je trosku suchsie, tak treba pridat viac tekutin. Kare nie je az tak vhodne. Da sa aj dobre prerasteny bocik, ale to uz je potom velmi mastna. Za mna je najlepsie pliecko

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

@viestta dakujem,skusim pliecko,hovadzie moc nemusim 🙂

Odpovedz
30. jan 2023
avatar

A z to hovädzie je aké najlepšie?

Odpovedz
30. jan 2023