Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    bandikovajana
    1. okt 2019    Čítané 215x

    Testovanie s ANNEMARIE BÖRLIND NATURAL BEAUTY

    Krásny slnečný deň dámy,

    na úvod sa chcem poďakovať spoločnosti ANNEMARIE BÖRLIND NATURAL BEAUTY za neopakovateľný zážitok z testovania tejto značky. Som skutočne očarená jej pôvabom, vôňou a jemnosťou. Ak chcete zažiť dotyk luxusu a prírody, tak produkty od ANNEMARIE BÖRLIND sú ako stvorené pre Vás. Som si istá, že táto značka uspokojí aj potreby najnáročnejších dám.

    Na vlastnej pleti som si skúsila následovné produkty:

    - AQUANATURE SYSTEM HYDRO-OSVIEŽUJÚCU ČISTIACU PENU

    - BEAUTY SHOT VITAMIN ENERGIZER KONCENTRÁT

    - 2-FÁZOVÝ HYALURÓNOVÝ SHAKE

    - AQUANATURE SYSTEM HYDRO-VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM

    Keď mi zazvonil kuriér a oznámil mi, že má pre mňa zásielku, už vtedy ma premkol príjemný pocit. Tešila som sa na produkty a ich testovanie. V momente, keď som otvorila balík, pomyslela som si „ooo, tak toto je luxus“. Jemné prírodné farby kombinované striebornou dodávajú produktom značnú mieru luxusu. Navyše som príjemne prekvapená skleneným prevedením, čo je ekologickejšie k matke prírode a v súčasnosti aj veľmi žiadané.

    Teraz vám popíšem čo to o každom spomínanom produkte a ako prebiehalo testovanie u mňa doma.

    AQUANATURE SYSTEM HYDRO-OSVIEŽUJÚCU ČISTIACU PENU

    Osviežujúca čistiaca pena ma posledných pár dní sprevádzala pri večernom odličovaní a starostlivosti o pleť. Pleť som si jemne navlhčila, aplikovala čistiacu penu na dlane a následne dôkladne vyčistila pokožku a opláchla čistou vodou. Obsahuje aloe vera, extrakt z cukrovej repy a botanickú kyselinu hyalurónovú, čo priaznivo pôsobí aj na jemnejšiu pokožku. Má sviežu vôňu a v napenenom stave jemnú mydlovú konzistenciu.

    BEAUTY SHOT VITAMÍN ENERGIZER KONCENTRÁT

    Vitamín Energizer mňa osobne oslovil najviac. Aplikovala som si ho večer ako krok 2 po vyčistení pleti. Jeho konzistencia je koncentrovanejšia, nie mastná. Výborne sa nanáša vďaka štýlovému aplikátoru, ktorý je priamo súčasťou balenia. Jemným stlačením spodnej časti tuby si nadávkujete malé množstvo koncentrátu priamo na pokožku tváre. Goji, Acai a Rakytník okamžite vysoko osvieži unavenú pleť. Pôsobí aj ako antioxidant.

    2-FÁZOVÝ HYALURÓNOVÝ SHAKE

    Toto sérum má vkusné malé sklenené prevedenie. Priznám sa, pár dní mi trvalo, kým som si našla cestu k tomuto produktu. Nevedela som presne, ako naniesť na tvár a tiež ma odrádzala mastnejšia konzistencia. No nakoniec som si našla spôsob, ako aplikovať sérum, a bola som skutočne nadšená. Sérum jemne premiešajte, pumpičkou nadávkujte požadované množstvo na dlane a naneste na tvár. Výsledok prichádza okamžite. Pleť je vďaka unikátnej botanickej kyseline hyalurónovej dokonale hydratovaná, svieža a jemné vrásky sú vyplnené. Sérum podporuje tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej v koži.

    AQUANATURE SYSTEM HYDRO-VYHLADZUJÚCI DENNÝ KRÉM

    Posledným testovaným produktom je príjemne jemný, voňavý, hydratujúci a vyhladzujúci krém Aquanature. Má krémovú konzistenciu, veľmi dobre sa roztiera a vstrebáva. Pokožka je hydratovaná aj vďaka kmeňovým bunkám z papyrusu. Je vhodný aj ako podklad pod make-up.

    Krásny zvyšok dňa 😊

    #test_annemarieborlind
    Hydratovaná pecka od annemarie 🥰. Toto testovanie je fakt luxus. Vzhľad ekológia vôňa konzistencia všetko je top💣. Vôňa tohto krémika mi pripomína keď boli moje deti bábätká 🧡. Pleť je po ňom jemná svieža voňavá a hlavne (pre mňa hlavne) nie mastná. Rýchlo sa vstrebáva ale na pokožke ho cítim ešte hodiny 👌🤗

    (3 fotky)

    #test_annemarieborlind
    Ženy táto kozmetika mi zmenila život 🙈milujem 🥰 ju a chcem otestovať všetky výrobky od nich

    (6 fotiek)

    Pekný večer dámy, už pár dní mám možnosť opäť testovať kozmetiku ale tento raz je to Pani medzi kozmetikou 🥰. #test_annemarieborlind je pôžitok aj s čistenia pleti 😁. Tá vôňa ma sprevádza až kým nezaspím 👌

    (2 fotky)
    bandikovajana
    27. feb 2017    Čítané 77x

    Testovali sme Allergiku

    Dobrý deň, milí používatelia.

    Už niekoľko dní mám možnosť používať a testovať výrobky značky ALLERGIKA. V prvom rade sa chcem poďakovať za túto milú príležitosť a skúsenosť s testovaním, keďže ešte nikdy som takúto možnosť nemala. Veľmi ma potešilo, keď som si v prijatých e-mailoch našla gratuláciu, že ma vybrali na testovanie tejto značky kozmetiky. S počiatku mi názov bol cudzí a myslím, že som o ňom ani nikdy nepočula, no jeho účinky ma priam zarazili. Viac už k jednotlivým výrobkom.

    Výrobky značky ALLERGIKA:

    • ALLERGIKA - Detský krém Dermifant Kids Cream
    • ALLERGIKA - Hydrolotio Sensitive Body Lotion acute
    • ALLERGIKA - Lipolotio Sensitive Body Lotion preventive 
    • ALLERGIKA - Čistiaca emulzia Cleansing Fluíd

    ALLERGIKA - Detský krém Dermifant Kids Cream

    Tento produkt som mala možnosť skúsiť na mojej 6 ročnej dcére, je 2 mesiace po prekonaní kiahní, ktoré mala v dosť vážnom stave a na tele jej zostali jazvičky. Neustále sa sťažovala na svrbenie, aj keď už mala všetko dávno zahojené. Po kúpaní som jej začala telíčko natierať detským krémom Dermafant. Už po prvom aplikovaní sa jej pokožka krásne upokojila a bez škrabania zaspala. Dnes sa už vôbec nesťažuje na svrbenie a začervenanie spôsobené kiahňami.

    Krém má jemnú vláčnu konzistenciu, neutrálnu vôňu, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a účinok je citeľný takmer okamžite po aplikácií.

    ALLERGIKA - Hydrolotio Sensitive Body Lotion acute

    Tento výrobok som spočiatku používala ja a moja mama, keďže obe sme mali veľmi suché až šupinaté ruky. Podľa návodu sme pochopili, že červené označenie ACUTE by malo slúžiť ako akútna pomoc pri problémoch s pokožkou. Jeho účinkom som bola priam ohromená i keď nie je určený výhradne na ruky. Skúsila som už množstvo krémov, či už telových alebo určených priamo na ruky, a výsledok bol vždy krátkodobý prípadne žiadny. Vôňu síce nemá podľa mňa žiadnu alebo možno takú nie príliž vábnu, možno by som to prirovnala ku koženým výrobkom. Zato ale jeho účinky ju ohromujúce. Ruky som mala krásne hydratované, jemne a na jeho účinky sme ani dlho nečakali. Pôsobil počas niekoľkých hodín i keď sa krém dávno vsiakol, ruky som stále cítila hydratované, no nie mastné alebo šmykľavé.

    ALLERGIKA - Lipolotio Sensitive Body Lotion preventive 

    Tento krém podobne ako Body Lotion-acute má prekvapil svojim obalom, respektíve dávkovačom. Oba majú veľmi praktický dávkovač, čo je u mňa osobne vítané. Veľmi jednoducho, jedným stlačením nadávkujete potrebné množstvo. Body Lotion-preventive používam po sprchovaní a hlavne po holení. Používam ho ako prevenciu aby moja pokožka bola zdravá. Je veľmi jemný, vláčny a citlivý k oholenej pokožke. Nohy mám po ňom hebké a príjemné na dotyk. Navyše má veľmi príjemnú a jemnú vôňu. Ďalšia z vecí, čo sa mi na tejto kozmetike páči je, že sa nielen rýchlo vstrebáva ale jej účinky pôsobia aj po jednoduchom opláchnutí rúk (nie mydlom). Ruky som cítila hydratované aj po dvoch opláchnutiach rúk.

    ALLERGIKA - Čistiaca emulzia Cleansing Fluíd

    Posledný produkt od Allergika, ktorý som testovala bola čistiaca emulzia. Pravdupovediac niekoľko dní som okolo tohto produktu iba v kúpeľni chodila a bola k nemu trošku odmeraná. Bola to pre mňa neznáma značka a keďže mám v poslednej dobe problém s pleťou, nechcela som veľmi experimentovať s ďalším výrobkom. Napriek tomu som si povedala, že na ruky má blahodárne účinky, skúsim teda aj tvár, veď nakoniec bola som vybraná na testovanie, tak som išla do toho. Najskôr som celkom nechápala ako mám tento výrobok používať, pretože také zloženie odličovadla som ešte nemala, ktoré by sa nanášalo na mokrý tampón, ale po pár aplikovaniach som si zvykla na jeho používanie. Tvár som mala po vyčistení a opláchnutí sviežu, hydratovanú a príjemné hebkú.  Vôňu by som povedala, že má takú natural - bez vône. Zloženie je redšie ako u iných prípravkov, ktoré som používala, ale dá sa zvyknúť aj na tento spôsob čistenia, pre mňa to však bolo "zdlave" čisté, keďže mám 4 deti veľký dom a času málo, večer som unavená a postup namočiť tampón naniesť emulziu vyčistiť pleť a ešte aj opláchnuť je síce jednoduché, ale keď si nanesiem odlíčovač a pretriem tvar je to pre mňa praktickejšie  Ale produkt odporúčam a hlavne na problémovú pleť. Zlepšenie na sebe som spozorovala zhruba po týždni.

    Na záver sa chcem poďakovať za príležitosť testovať tieto produkty, bolo to pre mňa niečo nové a vzhľadom na to, že som na materskej aj príjemné osvieženie dennej rutiny. Veľmi si vážim, že som mala to šťastie a mohla sa podieľať na tomto testovaní a dúfam, že som budúcim majiteľom tejto kozmetiky dostatočne pomohla pri výbere.

    Ďakujem a želám len pozitívne skúsenosti.