Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Torticka pre dcerku ❤️🎂🍓

    Neterke ❤️🍓🎂😍 #nakedcake #nahatorta

    barbra6
    23. mar 2017    Čítané 75x

    Ako sme Bupi testovali

    Prišla stuhou previazana škatuľka... 🙂

    Som maminka dvoch dievčatiek - Nataška má 2 a pol roka a Milicka má 4 mesiace. Prihlásili sme sa do testovania Bupi výrobkov a pravdupovediac sme vôbec nečakali, že vyberu aj práve nás. Tak sme sa potešili a čakali na balíček. Keď dorazil, tak staršia sa nemohla dočkať kedy ho otvoríme.

    Čakali sme v ňom tekuté mydlo, tuhé mydlo a vlhčený toaletný papier. Na moje prekvapenie a Nataškinu radosť, sme v ňom objavili aj plyšovú žabku Bupi, mydelničku v tvare žabky a darčekovú tašku.

    Keďže moja mladšia dcérka má len 4 mesiace, tak nechala testovanie na Natašku.

    Tekuté mydlo

    Začali sme s tekutým mydlom. Mydlo má 500 ml, čiže viac ako dosť. Najprv som mala problém naštartovať pumpičku (nakoniec sa to ale po kruuuutení a točení podarilo), no potom som skoro odpadla. Vôňa tohto mydla ma vrátila snáď o 25 rokov dozadu. JE BÁJEČNAAAAA. Tutifruti, alebo  BUPI FRUTI a vonia dlho. Mydlo je priehľadné a stačí ho málo, pretože perfektne pení, čo je síce 2 ročnej dcérke tažké vysvetliť. Ja som, ale po týždňovom používaní mala z neho suchšie ruky ako z bežného mydla, takže ľuďom so sklonom k suchej pokožke ho neodporúčam. Dcérka aj manžel su s ním, ale spokojní. Navyše ma toto mydlo v zložení šalviu, ktorá ma antibakteriálne účinky, čiže za mňa do domácnosti s deťmi určite ÁNO.

    Tuhé mydlo

    Mydielko v tvare žabky ocenila dcérka pri kúpaní vo vani. Skúsila som ho aj ja a môžem povedať, že je jemné, stačí ho trochu navlhčiť a vytvára bohatú penu a vonia tak klasicky detsky mydlovo. Pokožka je po ňom čistá a neostáva suchá. Navyše je mydlo zabalené v krabičke, ktoré sa dá neskôr rozložiť na žabku, čo sa dcérke veľmi páčilo. Toto mydlo si ešte určite kúpime.

    Vlhčený toaletný papier

    S týmto vlhčeným toaletným papierom sme najprv boli nadmieru spokojní. V balení je 60 ks. Je jemný, príjemne vonia a nie je až príliš mokrý, čo niektoré vlhčené obrúsky zvyknú byť. Na obale sa píše, že vlhčený toaletný papier sa dá splachovať (max. 3ks). Keďže bývame v dome, splachovanie vlhčených obrúskov u nás nehrozí, pretože by sme si pokazili čerpadlo. Tieto obrúsky sa však dali v ruke ľahko roztrhnúť (nie zas tak ľahko aby sa rozpadával), takže sme ho spokojne splachovali. 

    Problém, ale nastal keď sme došli asi do tretiny balíka a narazili sme na pofarbené kusy papiera. 

    Prestali sme ho používať a keď som tento problém napísala do krátkej správy pod hashtagom #test_bupi2 tak sa mi ozvala do správi pani michaela_bupi z teamu Bupi, ktorá sa mi za vzniknutú situáciu ospravedlnila, vraj sa s tým ešte nestretli a chceli by to preskúmať, tak ma poprosila či by som im balíček nezaslala. Ako kompenzáciu za poštovné a spôsobené nepríjemnosti mi zašlú balíček s Bupi produktami. Takže som ostala milo prekvapená s prístupu a určite nad týmto vlhčeným toaletným papierom nezlomím palicu 🙂 Lebo sme s ním boli naozaj spokojní. 

    V konečnom dôsledku som s týmito výrobkami spokojná a celkovo si asi začnem túto značku v obchode všímať viac. Ďakujem Modrému koníku a Bupi za možnosť testovania. A ďakujem vám za prečítanie tohto článku.