beaatkaxy
16. nov 2020
82 

Sunar Bio - novinky vo svete detských dobrôt

Testovať produkty Sunar (ktoré mnohé z vás isto poznáte pod predošlým názvom Sunárek) bola pre mňa radosť, keďže sú to produkty, ktoré deťom kupujem. Hlavne teda chrumky. Chutia im, chutia aj všetkým deťom ktoré poznám, a chutia dokonca aj dospelým. Poďte sa teda so mnou o nich dozvedieť niečo viac.

Predmetom testovania bol nový rad produktov Sunar BIO, ovocné kapsičky, ktoré obsahujú ovocie vypestované v najvyššej bio kvalite a chrumky, ktoré sú vyrobené z bio obilnín, strukovín a zeleniny. Neobsahujú pridaný cukor či soľ, sú bezlepkové a žiadne zbytočnosti a veci nevhodné pre detské brušká v nich teda nenájdete. 

Ja a moji dvaja testovači (Alexejko 4 roky a Tatianka 14 mesiacov) sme najprv otestovali chrumky, ktoré sú určené pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Nová receptúra sa postarala o to, že tieto obľúbené chrumky sú teraz ešte nadýchanejšie, chrumkavejšie a chutnejšie. Dostupné sú varianty: 

  • Sunar BIO chrumky hráškové lúsky
  • Sunar BIO chrumky mrkvové kolieska
  • Sunar BIO chrumky Party mix

Musím povedať, že hráškové lúsky sú v tej novej receptúre perfektné. Chuť ostala, ale sú oveľa viac nadýchané. Mrkvové kolieska sú tiež viac nadýchané, ale chuťovo mi viac sedela staršia verzia. No nevadí, veď nie sú pre mňa, ale pre deti a tým chutia. 😊 Zaujímalo by ma, či niekto tiež zbadal rozdiel.

Druhý týždeň sme otestovali Sunar BIO kapsičky, ktoré obsahujú 100 % ovocia vypestovaného v najvyššej BIO kvalite, a sú vhodné od ukončeného 4. mesiaca. Neobsahujú pridaný cukor, konzervačné látky a ani škrob. Majú EKO obal, ktorý je viac ako zo 70 % vyrobený z cukrovej trstiny, teda z rastlinných obnoviteľných zdrojov a je tým pádom šetrnejší k prírode a zanecháva nižšiu uhlíkovú stopu. Dostupné sú štyri príchute: 

  • Sunar BIO kapsička jablko, banán, mrkva
  • Sunar BIO kapsička hruška, malina
  • Sunar BIO kapsička jablko, jahoda, čučoriedka
  • Sunar BIO kapsička jablko, banán


Poznáte ich? Chutia vašim deťom? Kedy zvyknete dávať vašim deťom takéto kapsičky? Ja hlavne, keď sme vonku a keď treba deti rýchlo zasýtiť. Čiže napríklad, keď ideme skontrolovať, ako pokračuje stavba nášho domu. Vtedy mi nevadí, ani keď sa malá okvapká, lebo aj tak ide vždy domov celá špinavá, dnu sa pováľa v prachu a vonku zas v blate. 😄🙈 Chuťovo sú tieto Sunar BIO kapsičky veľmi dobré, môj favorit je príchuť hruška/malina. A konzistenciou sa mi zdajú hustejšie ako kapsičky iných značiek. To je pre mňa plus, lebo toto bolo asi prvýkrát, keď som nechala malú jesť samú a vôbec sa neokvapkala. 😅

V závere sa chcem poďakovať, že sme boli vybraní na toto testovanie, ktoré zasýtilo brušká mojich detí a kým si oni pochutnávali, ja som mala čas na pár minút vypnúť. 😄 Mrzí ma len, že je doba aká je, a produkty sme nemohli vyskúšať na nejakom krásnom jesennom výlete. Každopádne, týmto produktom ostaneme verní.

#test_sunarbio #recenzia #skusenosti_sunarbio

Začni písať komentár...

Odošli