Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    beatasari
    12. nov 2020    Čítané 74x

    Spokojné bruško nezbedníka = spokojná maminka

    Som veľmi rada že sme boli aj so synom Filipkom (15 mes.) vybraní na testovanie nového radu produktov Sunar BIO. Keďže máme doma malého jedáka, ale preberáka, ktorý nedá do úst hocičo, často si už teraz sám vyberá, čo bude jesť a čo nie, bola som veľmi zvedavá, ako mu ulahodia tieto nové sunar BIO produkty.

    Doteraz sme kupovali kapsičky od Sunárku, z ktorých ale nie vždy a nie všetko zjedol.

    Prvý dojem po doručení a otvorení balíčka bol veľmi dobrý. Okrem milého listu, boli v balíčku 4 kapsičky a 3 balíky chrumiek, ktoré mi môj asistent pomohol okamžite vybaliť z krabice. Keďže sa zaujímam o pestré zloženie stravy a dbám na pestrosť a kvalitu potravín, hneď som čítala zadnú stranu - zloženie. :D

    Nové sunar BIO kapsičky, okrem toho že majú eko obal, ktorý je vyrobený z viac ako 70% rastlinných obnovitelných zdrojov, (za čo dávame velký palec hore) obsahujú 100% ovocia a zeleniny, takže sa nemusíte báť, čo všetko je v kapsičke zamiešané. Mnohé dostupné v obchodoch neobsahujú ani 80% toho, čo majú v názve... Samozrejme preferujem čerstvé ovocie, ale toto je veľmi dobrá náhrada, keď ste mimo domu alebo nemáte čerstvé momentálne poruke.

    Sú vhodné už od 4. mesiaca, neobsahujú pridaný cukor, škrob, konzervačné látky, takže na svoje si prídu určite okrem detičiek aj mamičky, ktoré siahajú po kvalitných zdrojoch vitamínov. V balíčku na testovanie nám prišli tieto príchute :

    Sunar BIO kapsička jablko, banán, mrkva

    Sunar BIO kapsička hruška, malina

    Sunar BIO kapsička jablko, jahoda, čučoriedka

    Sunar BIO kapsička jablko, banán

    Takmer každý deň sme doobeda vonku alebo niekam cestujeme, takže toto je unás často alternatíva čerstvého ovocia alebo inej desiaty. Zjedol všetky, najviac mu však chutila kombinácia hruška-malina, ktorá doteraz nebola v obchodoch dostupná, takže niečo nové. 🙂 

    + zloženie 100% ovocia a zeleniny,

    + eko obal,

    + vhodné už od 4. mesiaca,

    + bez pridaného cukru,

    + praktické balenie s bezpečnostným uzáverom,

    - za nás žiadne, jedine možno malé balenie , náš si pýtal zakaždým duplu. 🙂 

    BIO chrumky 

    Doteraz sme vyskúšali snáď všetky chrumky čo trh ponúka, ovocné, zeleninové,neujali sa však žiadne iné, okrem klasických kukuričných.

    Tieto od Sunaru, sú vyrobené z BIO obilnín, strukovín a zeleniny, napríklad hráškové obsahujú až 70% hrášku. Obsahujú dokonca aj vitamín B1, takže znovu si prídu na svoje aj mamičky, ktoré dbajú na kvalitné zloženie chrumiek. Na obale je síce písané, že sú vhodné od 12. mesiaca, ja by som však pri tomto zložení kľudne dala aj skôr, pokiaľ majú detičky už zavedené všetko, čo chrumky obsahujú. 

    V balíčku na testovanie nám prišli: 

    Sunar BIO chrumky hráškové struky,

    Sunar BIO chrumky mrkvová kolieska,

    Sunar BIO chrumky Party mix.

    Nová receptúra mrkvových koliesok malému oveľa viac chutila, predtým nechcel mrkvové kolieska chytiť ani do ruky, nie ešte to dať do úst, ani žiadne iné zeleninové chrumky. Teraz padol počas prechádzky celý balík Party mixu - mrkvové a hráškové. 

    Hráškové sa mi zdajú byť oveľa nadýchanejšie, majú veľmi výraznú chuť a tvar ktorý vedia aj menšie detičky ľahko uchopiť, takže za nás veľké plus. Ja som v mrkvových až tak mrkvu necítila, ale malému chutili omnoho viac, ako stará receptúra. Veď čo je viac, ako ulahodiť chuťovým bunkám našich malých nezbedníkov?! 🙂  A to sa Sunaru touto BIO edíciou chrumiek určite podarilo. 

    Ak váhate či mrkvové alebo hráškové, odporúčame kúpiť Party mix, ktorý okrem mixu chutí detičky zaujme určite aj mixom farieb. Náš si preto pre istotu do jednej rúčky vzal mrkvovú a do druhej hráškovú chrumku. Ale ako prvé vyjedol mrkvové, tie mu chutili viac.

    + zloženie,

    + sú vhodné aj pre bezlepkáčov,

    + nová nadýchanejšia receptúra,

     - vhodné až od 12. mesiaca,

    - balíček sa nám krížom pretrhol, bol by vhodný kvalitnejší pevnejší obal. 

    Všetkým mamičkám odporúčame všetkými 10timi prstami, ako chrumky, tak aj kapsičky. U nás sa po nich len tak zaprášilo, určite budem tieto varianty voliť aj v budúcnosti a dúfam, že sunar prinesie na trh čoskoro ďalšie nové príchute.

    Už ste ochutnali?

    #test_sunarbio  #recenzia #skusenosti_sunarbio

    #test_sunarbio
    Dnes máme posledný deň testovania, ostala nám (presnejšie musela som schovať lebo hneď by nebola) ešte posledná kapsička, s príchuťou jablko-jahoda-čučoriedka, ktorú som nabalila Filipovi na víkend k starkej, a dnes mi poslali takéto krásne fotky. Najskôr samozrejme ochutnávka aj s vrchnákom 🤣 Po kapsičke sa len tak zaprášilo, ešte vraj pýtal duplu 🤣
    Je vhodná už od 4. mesiaca a samozrejme obsahuje 100% ovocia 🤗🍓🍎 Nabudúci týždeň sa svami podelíme o to, ako celé testovanie prebiehalo v záverečnej recenzii.

    (3 fotky)

    #test_sunarbio
    Tieto chrumky sú také dobré,že neviete ktorú skôr - či mrkvovú alebo hráškovú 😍 takže tento PARTY mix je úplne ideálny. Na prechádzke musí byť stále niečo pod zub, a tieto chrumky sú top nielen zložením,ale aj chuťou. Za hodinku vonku sprášil celý balík 😂

    (2 fotky)

    #test_sunarbio
    Vždy nám pri jedení musia robiť spoločnosť nejaké zvieratká ktoré sú tiež hladné 😀 🐝 🐶 Keďže nám dnes počsie velmi neprialo,Filip si vychutnal kapsičku na desiatu doma,odskúšali sme príchuť jablko-banán-mrkva, velmi chutilo, keďže pochvíli aj zabudol jesť lyžičkou a hneď celú kapsičku vcucol,nakoniec sa ani zvieratkám neušlo, a to sa teda u nás doma často nestáva 😂 😂

    (2 fotky)
    beatasari
    Správa bola zmenená    27. okt 2020    

    #test_sunarbio
    Boli sme vybratí na testovanie produktov Sunar BIO. Včera nám pán kuriér priniesol balíček. Ešte sme ani poriadne nepozreli čo je vnútri,a syn si už hneď vybral :D
    Bio hráškové lusky obsahujú 70% hrášku, ktorý tam je skutočne cítiť, nie ako v iných chrumkách napustených všetkým možným ( áno ochutnala aj maminka :D ) a teda musím povedať že aj keď náš Filipko nemá velmi rád zeleninové chrumky,skôr klasické kukuričné,tieto mu fakt chutili. Určite vhodné aj ako alternatíva rýchlej desiaty keď nemáte nič poruke.Sú bez gluténu,prídavky cukru a soli,aróm,farbív a konzervačných látok, dieťatko ich krásne vie uchopiť do rúčky, a chrumkajú ako ozajstné chrumky chrumkať majú 🙂
    Dnes doobeda - druhý deň testovania- sme sa boli prejsť na čerstvom jesennom vzduchu,a samozrejme okrem tatry nemohla chýbať kapsička , vybral si s príchuťou hruška-malina.
    Kapsičky obsahujú 100% ovocia a zeleniny 🍏 🥕 sú bez pridaného cukru , bez konzervačných látok a čo je ešte väčšia topka,sú v EKO obale ! Takže pre nás určite skvelá náhrada čerstvého ovocia a zeleninky, keď sme mimo domu alebo jednoducho len nemáme čas si čerstvé pripraviť. Po tejto hruškovo-malinovej sa len tak zaprášilo .
    Ak ste ešte nevyskúšali,tak šup šup,my sa tešíme na zajtra akú novú chuť objavíme,aj keď sa obávam že všetky kapsičky a chrumky, ktoré budeme testovať, budú zjedené za 3 dni 🙂

    (4 fotky)