bejbi777
30. máj 2021
67 

Kinekus u nás doma.

Na testovanie výrobkov Kinekus som sa veľmi tešila, keďže pri troch našich detičkách mám pocit že som v kuchyni celý deň, čiže nový pomocníci, a teda takýchto sme doma ešte nemali, sa určite zídu a deti vždy radi pomáhajú. A týmto ďakujem Modrému koníku za toto voňavé  testovanie.

Na testovanie nám prišli 3 výrobky a to:         

Smaltovaný pekáč

Mlynček na strúhanku Skveler 5 v 1

Grilovacia panvica Ambition 

Smaltovaný pekáč máme doma iba bez pokrievky, a preto tento od Kinekus nám teda padol veľmi vhod. Má ideálnu veľkosť pre našu 5-člennú rodinu v rozmere  27 cm x 38 cm  a výške 18,5 cm. Má krásny dizajn, na bokoch pekáča sú praktické rukoväte.  Napriek tomu, že vyzerá mohutne, je ľahký a manipuluje sa sním ľahko. Určite sa v nom dá upiecť výborná kačka alebo kurča, na ktoré sa najbližšie chystám.

Ja som piekla zatiaľ iba slaný koláč - špargľové quiche s bylinkami, ktorý sa v pekáči dobre upiekol, neprilepoval sa, spodok pekáča som iba potrela olivovým olejom. Umýval sa veľmi rýchlo bez námahy.

Za cenu 19,90 € tento pekáč určite odporúčam a určite ho kúpim ako darček niekomu v rodine.

Mlynček na strúhanku Skveler 5 v 1  je to mlynček prvotne určený na strúhanku, ale obsahuje rôzne nástavce s využitím na mletie orechov, strúhanie zeleniny, na krájanie zeleniny a strúhanie tvrdého syra a čokolády.

V prvom rade mu musím vytknúť že sa nedá pripevniť všade. My sme doma dlho hľadali, kam ho vôbec pripevníme - ide pripevniť iba na max. 3 cm.

Bubny sa veľmi ľahko montujú, je nerezový, a teda ja som sa pri prvom umývaní porezala na vnútornej časti, kde nerez nebol celkom dobre upravený. Deti (7 a 5 rokov) na ňom mleli keksíky na koláčik. Pomleli sa veľmi rýchlo a ľahko, aj sa to dobre vyčistilo.

Vyskúšali sme aj strúhanie surových zemiakov a cukiny na prípravu zeleninový placiek, čo šlo trošku tažšie a spoza bubnu vychádzali veľké časti zemiaku. Umýval sa ale fakt ľahko.

Pri cene 20 € v obchode Kinekus, by som si tento výrobok nekúpila. :/

Grilovacia panvica Ambition  

Má ideálny rozmer 28 x 28 cm. Má špeciálnu úpravu povrchu rukoväte „Soft Touch” a krásny minimalistický kameninový vzhľad. Je ťažšia, čo mne veľmi vyhovuje. Nemám rada, keď do panvice trošku buchnem a hneď lieta po indukčnej doske. 

Vyskúšali sme na nej robiť hamburgerové mäsko kúpené u lokálneho mäsiara. Použila som len kvapku oleja a vďaka nepriľnavému povrchu sa mäsko krásne upieklo a nepripaľovalo sa. Panvica sa umýva fakt ľahko a rýchlo.

Panvica je veľmi kvalitná a pri cene 28,99 € v obchode Kinekus ju určite odporúčam.

#test_kinekus #recenzia #skusenosti_kinekus10

Začni písať komentár...

Odošli