Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Má niekto skúsenosť s posielaním zásielky - poštovné uhradí prijímateľ pošty?

    Máte prosím skúsenosť s termohrnčekom kde vydrží nápoj teplý aspoň cca 3-4 hodiny? Nemusí byť nápoj horúci, stačí ak by bol teplý. Prípadne ten na obrázku... nie je pri ňom uvedené koľko tam vydrží nápoj teplý. Ďakujem.

    Registrovali ste sa na finančnej správe kvôli predaju vecí cez bazár a pod. aj keď nepresahuje suma za predaj 2000€ ? Nechcem vyvolať hádky. Pýtam sa naozaj vážne. Ďakujem.

    Prosím, máte osobnú skúsenosť s luskáčikom na orechy? Možno sa to nazýva inak. 🙂 Je to dobrá vec, či blbosť? Ďakujem. Foto z internetu.

    Prosím Vás, neviete nick jednej mamičky čo tu nedávno písala. Má manžela, ktorý podstupuje onkologickú liečbu a ona pracuje na onkológii. Ďakujem.

    Boli ste niekto v tomto období v Prahe? Myslím ako je teraz požiar v Českom Švajčiarsku. Je to tam cítiť...a pod? Čítala som, že je to normálne pri takomto požiari ak to je cítiť aj na väčšiu vzdialenosť. Máte skúsenosť? Ďakujem.

    Vedeli by ste mi poradiť čo musí administratívna pracovníčka vybaviť pred pracovnou cestou riaditeľa podniku? Ďakujem.

    Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť čo povedať na pracovnom pohovore ak by sa spýtali na dôvod môjho ukončenia pracovného pomeru u bývalého zamestnávateľa. Samozrejme, že nemôžem povedať pravdu a hovoriť niečo zlé na zamestnávateľa. Ďakujem.

    Chcela by som sa spýtať či náhodou niekto nemá knihu v ukrajinskom jazyku pre cca 9 ročného chlapca. Je tu možno niekto z Ukrajiny, čo žije na Slovensku nejakú dobu a mal by nepotrebnú takúto knižku... Len sa pýtam. Pozerala som aj v jednom kníhkupectve, ale nemali. Prosím bez blbých komentárov. Ďakujem.

    Cez Slovenskú poštu sa dá poslať zadarmo (bez poštovného) humanitárna pomoc na Ukrajinu s presne uvedenou adresou. Máte s tým skúsenosť? Posielali ste tak niečo? Kde by som našla adresy na Ukrajine kam sa to dá poslať? Ďakujem a prosím nekomentovať.

    🌞