belliadka
12. mar 2019
331 

Naše testovanie značky Fred & Flo

Prednedávnom som sa zapojila do testovania novej značky Fred & Flo. Ani som neverila, že by ma mohli vybrať, bola som prekvapená. O tejto novej značke som počula z reklamy, aj sme uvažovali, že pôjdeme vyskúšať kúpiť plienky pre našu najmenšiu dcéru. Ale keďže sme vyhrali testovanie, uľahčilo nám to. V testovacom balíku sme mali aj iné produkty značky Fred & Flo, postupne vám o nich napíšem svoje dojmy počas testovania. 

Balíček obsahoval

  • Fred & Flo Ultra Dry plienky 2 Mini 3-6kg
  • Fred & Flo Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom
  • Fred & Flo Hydratačný krém 200 ml s olejom zo slnečnicových semien, vitamínom E, pantenolom a harmančekom 
  • Fred & Flo Detský púder s olivovým olejom a alantoínom
  • Fred & Flo Bavlnené utierky
  • Fred & Flo Vatové tyčinky
  • Fred & Flo Vatové tampóny zo 100 % bavlny
  • Fred& Flo Vlhčene obrúsky pre citlivú pokožku 54 ks
  • Fred & Flo Detské vlhčené obrúsky pre citlivú pokožku neparfumované 72 ks

Fred & Flo Ultra Dry plienky 2 Mini 3-6kg

Ako prvé sme začali s plienkami č.2 mini. Hneď ako som ich otvorila, veľmi ma prekvapil dizajn týchto plienočiek. Sú krásne farebné. Výborne nám sadli, majú bočný elastický pás, su mäkkučké. Drobec ich hneď otestoval cez noc, tak som bola zvedavá, či vydržia aj 10 hod spánku. A bola som prekvapená, vôbec nepretiekli, maličká sa nebudila, spinkala pokojne.

Počas celého testovania som nemala ani jeden problém s týmito plienkami, ani raz nepretiekli, všetko ostalo v plienke. 

Ďalej sme pokračovali s vlhčenými obrúskami. Dostali sme dva druhy 72ks na citlivú pokožku neparfumované. A tie ma ohúrili. Ultrahebké neparfumované obrúsky určené na jemné a účinné očistenie hebkej detskej pokožky. Praktické balenie, obrúsky obsahujú čistiace mlieko s výťažkami z harmančeka a aloe vera. Príjemna vôňa, praktické uzatváranie proti vyschnutiu. Len čo mi došli, šla som kúpiť väčšie balenie do zásoby, lebo som s nimi bola veľmi spokojna. A aj tá cena je super. 

Popravde som s týmito utierkami čistila tvár aj mojej 5-ročnej dcére, a ako poznáme deti, tak ona ich zase využila aj na utieranie jej hračiek a stolíka. 

Obrúsky 54ks na citlivú pokožku vyrobené zo 100 % prírodnej bavlny sú mäkšie, ekologickejšie, veľmi savé a bezpečné pre každodenné použitie. Tieto obrúsky používam na cestovanie, kedže je to menši balík a nezaberie toľko miesta v taške. Ale pre mňa sú hrubšie a vlhkejšie ako tie neparfumované. A po utretí zadočku môjho dieťaťa mu ostávali akoby vlákna na zadočku. 

A tie som utrela ďalším produktom z tejto značky, a to bavlnenými utierkami. Vôbec som netušila, načo použijem tieto utierky, nikdy som o nich nepočula, čiže som ich nevyhľadávala. Ale našli u nás využitie na ten spomínany zadoček, ale aj na utretie pusinky po papaní a po slinkách. Majú krásnu potlač a po použití sa dajú vysušiť a opäť použiť. 

Fred & Flo Detský telový a vlasový šampón

Každy večer sme testovali viacero produktov počas a po kúpaní. Detský telový a vlasový šampón s harmančekom a nechtíkom jemne čistí citlivú pokožku a detské vlásky. Veľmi ma prekvapila vôňa, je dosť príjemná, nie ako iné značky, kde sú vône dosť agresívne. Akurát mne, ako mamičke malého babätka, by sa zišlo praktickejšie balenie s pumpičkou, kedže dcéru držím v jednej ruke a druhou ju umývam. Bolo by to praktickejšie, ale poradili sme si, staršia dcéra mi pomáhala.

Fred & Flo Detský púder

Po každom kúpaní sme použili plienočku a púder. Detský púder s olivovým olejom a alantoínom. Absorbuje prebytočnú vlhkosť a podporuje jemný, príjemný a suchý pocit na pokožke. Tento púder som dávala zvyčajne po kúpaní, ak som na to nezabudla, alebo iba po pokakanej plienočke, kedže len vtedy ju má červenú. Ale púder pomohol a má aj super balenie a otváranie. 

Fred & Flo Hydratačný krém 200 ml

A ďalším krokom po kúpaní bola starostlivosť o tváričku a ušká. A to sme použili hydratačný krém s olejom zo slnečnicových semien, vitamínom E, pantenolom a harmančekom pre mimoriadne jemnú a šetrnú starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Kedže maličká má suché miesta na tváričke, tak som ju tým natierala aj ked sme šli von na prechádzku. Má príjemnu vôňu a aj sa dobre rozotiera. Skúšala som ho aj na moje suché ruky, rýchlo sa vstrebal. 

Fred & Flo Vatové tyčinky

Ďalej sme použili vatové tyčinky. Pravdepovediac, všetky vatové tyčinky mi prídu rovnaké. Čiže nemala som s nimi problém pri ich manipulácii. Ušká vyčistili ako mali. 

Fred & Flo Vatové tampóny

A ako posledné sme mali testovať vatové tampóny. Vatové tampóny zo 100 % bavlny na bežnú dennú starostlivosť o dieťa sú vyrobené z prírodných vlákien a sú úplne biologicky rozložiteľné. Vďaka vlastnostiam prírodnej bavlny sú hypoalergénne a veľmi savé. Týmto tampónom som, bohužiaľ, nenašla žiadne využitie pri starostlivosti o dieťa. Ale u mňa našli, a to na odličovanie. Akurát tento výrobok z testovacieho balíčku ma nijak neohúril. 

Týmto chcem poďakovať všetkým, ktorí nám umožnili testovať novú značku Fred & Flo a určite budem kupovať tieto výrobky. Tento test mi pomohol rozhodnúť sa ľahšie pri výbere detskej kozmetiky. 

S pozdravom

mamka Andrea s dcérou Olíviou

#test_fredandflo a #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli