Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Nejaký typ ako štýlovo darovať peniaze k 50-ke švagrinej? Ďakujem

    berny74
    Správa bola zmenená    12. máj 2021    

    Dnes máme 3. výročie svadby (a 4. výročie prvé rande) 😍 ❤

    Cheesecake pre kolegyne do roboty 🥰 dúfam bude im chutiť 😊

    Síce už fašiangy skončili, len teraz som sa k tomu dostala 😊 tvarohové šišky 😍

    Pekný deň 😊🥰

    berny74
    4. dec 2020    Čítané 644x

    Čaj je pre telo tým, čím je hudba pre dušu

    „Ak vám je zima, čaj vás zohreje. Ak vám je teplo, čaj vás ochladí. Ak ste smutný, čaj vás povzbudí. Ak ste rozčúlený, čaj vás upokojí.” (William E. Gladstone)

         Vďaka MK a Popradské čaje som mala možnosť sa zapojiť do testovania exkluzívnych čajov MISTRAL. Trošku s obavami som sa do toho pustila, nakoľko bolo moje prvé testovanie. Keď mi kuriér doručil starostlivo zabalený balíček, hneď som otvorila a prezrela všetky krabičky. Krabice ma zaujali pekným dizajnom, farebnosťou. Na každej krabici je napísané zloženie čaju, účinky a návrh na servírovanie. Vo vnútri krabíc sú ukryté v "aroma seal bag"-u pyramídové vrecúška v počte 15 ks.  

    Ako prvý som si vyskúšala čaj na trávenie. Prekvapil ma krásnou vôňou aj chuťou. Podľa mňa najvýraznejšia tam bola mäta a rasca, koriander bolo cítiť v pozadí. 

    Urologický čaj v tomto jesennom a zimnom období je správnou voľbou na každý deň. Obsahuje brusnice a žihľavu, ktorá podporuje vylučovanie vody a toxín z tela. Chuť bola príjemná.

    Čaj na imunitu testoval môj manžel a bol spokojný. Po otvorení vrecka cítiť rozmarín, ktorý podporuje imunitný systém. Obsahuje aj rumanček, ktorý má upokojujúce účinky. Chute boli vyvážené.

    S očakávaním sme otvorili a zaliali prieduškový čaj, nakoľko sušený lipový kvet  máme stále doma a čaj z neho pravidelne pijeme. Boli sme zvedaví, či chuť bude aspoň trošku podobná, nakoľko testovaný čaj obsahuje okrem lipy tymian, fenikel, stavikrv a sladké drievko. Vôňa aj chuť čaju nás príjemne prekvapila, naozaj bola lahodná.

    A na záver som nechala pre mňa najlepší čaj a ten je na nachladnutie. Štipľavá vôňa aj chuť zázvoru a šípky, osladený lyžičkou kvetového medu je skutočne "nápoj pre Bohov". Správnu arómu dodáva v ňom čaj rooibos. 

         Takže s manželom sme konštatovali, že tieto čaje právom zaslúžia pomenovanie EXCLUSIVE, nakoľko sú chutné, voňavé a cítiť v nich pravé sušené bylinky. 

         Staré čínske príslovie hovorí, že: "Radšej byť tri dni bez jedla, ako jeden deň bez čaju". Ak súhlasíte s týmto príslovím, tieto funkčné čaje MISTRAL nesmú chýbať z vašej domácnosti a budeme ich pravidelne kupovať aj my.

    #test_mistral3 #recenzia #caj_mistral_skusenosti

    Pekný večer dievčatá 😊

    #test_mistral3 Na rad prišiel aj posledný čajík 😊 ani tento nesklamal, vôňa úžasná, ako aj chuť 😍

    #test_mistral3 Dnes testujeme až dva druhy čajov. Manžel prieduškový, ja urologický. Prieduškový - vôňou aj chuťou prevláda tymián, jemnosť dodá sladké drievko a plnosť kvet lipy. Kôli ostrejšej chuti tymiánu zjemnil medom. Urologický - krásna vôňa bobuľového ovocia, trošku kyslejšia chuť. Po pridaní medu chute boli vyvážené.

    #test_mistral3 Testovanie bude trošku netradičné, nakoľko namiesto mňa testoval manžel 😊 v piatok mi volal do práce, že "ukradol som ti jeden čajík na imunitu". A jeho recenzia znela: "Imunita. Výrazné, ale jemné chute byliniek. Povzbudzujú. Prijemne hrejivé. Môžeš na koník napísať "😊

    berny74
    Správa bola zmenená    19. nov 2020    

    #test_mistral3 Testovanie začínam čajíkom na trávenie, ktorý po výdatnej večeri veľmi potrebujem 😉 Čaj ma prekvapil krásnou bylinkovou vôňou už po otvorení "aroma seal bag"-u. Po 10 minútovom lúhovaní cítiť vôňu mäty, rasce a jemne koriander. Chute sú vyvážené, veľmi lahodný nápoj 🥰

    #test_mistral3 Voňavý balíček plný bylinkových čajov sa dostal ku mne až dnes, ale o to bola väčšia moja zvedavosť 😊 Krabičky čajov pútajú pozornosť a pyramídové vrecúška sú ideálne na dokolané lúhovanie 😍 a teraz prichádza dilema, s ktorým začať 🤔