Poprosím skúsenosti-recenzie na e-shop
Vida XL.....ďakujem pekne
@bibinko2006bubinko2009 ano dopredu sme platili vsetko a nemali sme ziadny problem. Ja som mala dost problem s tym ze zaplatit dopredu, lebo najradsej na dobierku vsetko objednavam, ale vsetko bolo v poriadku a nejakych 5 dni ako pise @hivanik trvalo dorucenie
Na Heureke som čítala strašne recenzie ale veru dátumy som si nevsimla
Aj my sme od nich sedenie brali,vsetko ok, len kvalita podsedakov slaba,dame usit casom lepsie
@adriannasvk tak to ma zaujíma,aké sedenie?lebo ja chcem od nich sedaciu na terasu
@bibinko2006bubinko2009 na terasu,nikde sme take velke nenasli iba u nich lebo ked bolo vacsie inde tak cena pomaly 6-10 tis🙄 vies co,ten material je taky smyklavejsi a podsedaky su tensie....na leto super,lebo je to chladive a ak sadnea v mokrych plavkach rychlo uschne....len to nedrzi dobre na mieste,chcem kupit suche zipsy a s tym to pochytam vsetko.mame ju asi 2 tyzdne este len 😅
@adriannasvk textílií dáko neriešim,s tým si viem poradiť.Skor sa bojím,aby niečo nechýbalo alebo nebolo obškúlené
@bibinko2006bubinko2009 to bolo vsetko ok,ale srobiky presne na ks cize nestratit 😅
objednavala som si z tade konzolovy stolik, kamaratka komodu a nocne stoliky - vsetko uplne v poriadku a nadmieru spokojne 🙂 tento mam https://www.vidaxl.sk/e/vidaxl-konzolovy-stolik...