1 / 1

    Super skúsim

    3. jún 2022

    @lenkalienkam 🤗🤗🤗

    3. jún 2022

    na 1L vody / 500g cukru? nieje to vela?

    3. jún 2022

    @79viktoria79 veľa? Ja som všade v recepte videla 1l vody / 1kg cukru. Mám namočenú bazu v 2l vody a stále rozmýšlam, koľko cukru dať

    3. jún 2022

    @79viktoria79 cukor to potrebuje aby z toho vznikol sirup a aby sa to zakonzervovalo. Sirup neskor riedis vodou takze v skutocnosti je mnozstvo cukru na to mnozstvo vody relativne nizsky

    3. jún 2022

    @lalenka33 ak das viac cukru budes mat rychlejsie tu spravnu konzistenciu ako ked ho das menej. Mne ten pomer co som pouzila vyhovoval.. vyskusaj a ked sa ti konzistencia nebude pozdavat bud pridaj cukor alebo proste nechas dlksie varit aby sa vyvarilo viac tekutiny

    3. jún 2022

    @lalenka33 roky robím sirup koľko litrov vody toľko litrov cukru. To mám recept ešte od prababky a je výborný, veď sirup má byt sladký

    3. jún 2022

    @bienennest
    @barus26 ďakujem kočky, zajtra vyskúšam, varím 1.krát, tak hádam sa podarí. A ešte možno blbá otázka, ale potom ho len horúci nalejem do fliáš ( mám od alkoholu a klasické 0,7 dcl poháre) , nechám vychladnúť a odložím?

    3. jún 2022