icon
1 / 1
avatar

Mozem sa opýtať ,foto je vase?

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

ano, aj ja leco mozem .....ale niekedy davam cisto iba zeleninu bez klobasy, vajec a pod.
uz som videla aj recept s cuketou
je to fajn recept, ak sa clovek snazi nejest vela kalorii

dokonca aj pre deti, ktore leco nelubia, to staci rozmixovat v mixeri a naliat im to napr. na spagety .....ani nebudu vediet, co jedia 😉

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@vaapeter66 ano, fotka je moja.. #recept k nej najdes na mojom blogu- https://recepis.sk/2022/07/22/ako-urobit-chutne...

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@marci77 moja mama tiez robila leco bez klobasky, mojim detom ale chuti takto lepsie. Inak s tym pomixovanim mas uplne pravdu, takto pripravene sa da vselico dostat do deti 😁

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

Nemam rada leco,😝

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@alyn 😁 bol by ten svet nudny keby vsetci rovnake chutky mali 😉

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@bienennest
https://varecha.pravda.sk/recepty/leco-so-smota...
O nieco takom si uz pocula? Zatial sa na to len odhodlavam...

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@bienennest mám veľmi rada lečo, a postup robím presne opačne ako máš v recepte 😂 ja najprv na cibuli opečiem papriku, až potom pridávam olúpané paradajky a tie už len chvíľu podusím, aby neboli úplne na kašu. Niekedy pridám aj cuketu, alebo konzervu bielej fazule, ale potom už nedávam vajcia. Krásna fotka 👍😍

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@evkano1402 to je zvláštny recept 😳 mne to vôbec nejde na chuť, ale koľko ľudí toľko chutí 😂

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

.... Ha - ha..😀😀 Minule som brazdila po receptoch na internete a nasla som izraelsku Shakshuka.... "leco" ako vysite....😉😉

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@evkano1402 to som este neskusala, pripomenulo mi to trochu paprikas taky bez masa. Ale moze to byt chutne

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@d_anica sranda 😉, ja mam zas rada ked su rajciny skoro na stavu a len spravia cely pokrm stavnatym, cele kusky nemusim mat. Ale samozrejme, ze je to len u chutkach..bruchu je to asi jedno 🙃

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@gala79 😁 musim ist pogooglit, mozno sa inspirivali na slovensku 😉

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

Ja len lečo každý rok zavaram a potom len otvorím a dám don vajcia klobásu. Alebo do gulášu používam.. Mäsko na leči zo zemiakmi. Lečo nesmie u nás v spajzi chýbať.

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

leco v lete kazdy den
len v nemecku mam este stale zelene paradajky

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@alexandra2010 moje doma (v nemecku) tiez este nie su ziadna slava, ale sme prave u mamy a ta ma ich na rozdavanie, tak si vychutnavam 🙂

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@marci77
@bienennest Baby, nemáte celkom pravdu s tým maskovaním jedla tým, že ho rozmixujete. Ja od malička papriku nemusím, samozrejme, že to nikto nerešpektoval, spapať treba všetko. Lenže ja som aj pol dňa po akejkoľvek paprike mala v žalúdku pocit ťažoby. Po čase si mama zvykla, že teda papriku nejem. Lenže mne bolo blbo aj po paradajkovej omáčke, v ktorej sa vyvarila plnená paprika, hoci mne mama dala iba mäsovú guľku bez papriky. Minule som si po ťahačke kúpila na jedenie dojčenský mäsovozeleninový príkrm. Dala som do seba prvú lyžičku a hneď som zacítila, že je tam aj paprika. Bola, v množstve 4%.

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

Milujem lečo

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@zuzitko74 vraj supka papriky je tazko stravitelna. Ak na to reagujes tak urcite budes reagovat aj v zomletej podobe, tam pomoze len vylucit z jedalnicka. Su vsak deti, ktore ked pocuju uz nejake slovo (povedzme brokolica) hned odmietnu jest, jedno ci chuti alebo nie (nemusi byt ziadna intoleracia za tym)..tam to mixovanie moze pomoct, lebo co oko nevidi, to srdce neboli 😉

Odpovedz
22. júl 2022
avatar

@damind 👍🤗

Odpovedz
22. júl 2022