1 / 1

    Poprosim recept, dakujrm

    21. máj 2022
    21. máj 2022
    21. máj 2022
    21. máj 2022

    Mrzí na, no podľa receptu by som ako úplný amatér tento cheesecake - akokoľvek chutný , nespravila.
    1.) najprv píšeš , že : “Do želatíny pridáme za 1PL tvarovej zmesi a premiešame so želatínou. Na záver vlejeme želatínu do zvyšnej tvarohovej zmesi a dobre premiešame.”
    Vzápätí hneď další bod je:
    “Ešte do mierne horúcej zmesi pridáme želatínu a dobre premiešame. Potom necháme vychladnúť.”
    Do akej zmesi???
    Veď už v predošlom kroku som všetku želatínu vmiesala…
    2. Píšeš: “Čučoriedkovú zmes zmiešame s 1/3 jogurtovou zmesou.”
    Čo je to jogurtová zmes? A kde mám dať zvyšné 2/3 ? Nikde sa jogurt/jogurtová zmes nespomína.

    Ale možno to len ako amatér nechápem… 🤷‍♀️
    Hoci by som to rada vyskúšala ,poprosím o dovysvetlenie . Ďakujem

    21. máj 2022

    @ophinka Ja si myslím, že je chybne opísaný postup 😉

    21. máj 2022

    @moniquer stane sa. Ak autorke na tom záleží, tak to snáď opraví. Fotky má pútavé 👍

    21. máj 2022

    @ophinka takze, zelatina sa pripravuje tak, ze sa po roztopeni nevleje hned do nadoby s plnkou, ale najskor sa zmiesa s malym mnozstvom plnky a az po tom prida k zvysku. To zabrani tomu aby sa vytvorili hrcky. V tomto pripade je plnka z jogurtu- teda jogurtova zmes. Mrzi ma ked som to zle popisala, skusim opravit aby to bolo zrozumitelnejsie.

    21. máj 2022

    @bienennest áno, tomuto postupu zodpovedá prvá časť.
    👍
    A ten jogurt tam nebol spomenutý, tak je to metúce.
    Ak to opravis, bude to fajn, skôr sa k vyskúšaniu odhodlajú aj iba “príležitostné cukrárky”.
    Ďakujem♥️

    21. máj 2022

    @ophinka este raz dikes za upozornenie 😉, niekedy prehliadnem ked rychlo pisem, castokrat az neskor si vsimnem, ze je nieco nezrozumitelne. Ked mam cas robim aj videa lebo to je mnohokrat lahsie na porozumenie ako moje romany co pisem🤣, ale nie vzdy to casovo zvladam

    21. máj 2022