1 / 1

    Presne sme dnes mali u svokry s lososom. Rano vykopane a vynikajuce. Akurat my davame petrzlen, nie kopor.

    10. júl 2023
    10. júl 2023

    My včera niečo podobné, ešte aj v mise z rovnakého materiálu 🤗 ale tiež zemiaky chvíľu pred pečením vykopané a rozmarín odtrhnutý 🙂

    10. júl 2023

    @bienennest toto je veľmi obľúbená príloha v Poľsku. Keďže je tam kôpor národnou bylinkou, tak ho dávajú všade, okrem takýchto zemiakov aj do kaše a krokiet, dokonca aj do tatarky k hranolkám. 😂

    11. júl 2023

    @karajazviny to je aj parmezánom posypané?

    11. júl 2023

    @michellemary to som nevedela, ale asi vo mne po tomto prispevku musi prudit trochu polskej krvy kedze ja sa snazim kopor tiez vsade prepasovat 😁🙃

    11. júl 2023

    @bienennest tie zemiaky sú pečené? Či varené?

    11. júl 2023

    @ajsha123 varené v šupe

    11. júl 2023

    @luccija nie, to je múka...nedávno som konečne prišla na to, ako urobiť chrumkavé opekané zemiaky 🙂 dočítala som sa, že treba posypať buď múkou alebo škrobom, tak som skúsila a ozaj to funguje 🙂

    11. júl 2023

    @karajazviny akoze umyte,supku pokvapkat olejom a mukou? hladkou? nepripecie sa ta muka velmi?...

    11. júl 2023

    @poppy22 ja som najskôr uvarila zemiaky...a potom áno...olej, grilovanie korenie a potom poprášila múkou...vôbec nebola pripojená a ani zemiaky suché

    12. júl 2023