@gab to je super, ze sa ti daria
@bienennest a podla tvojho receptu 😉
@gab jeej, to ma tesi ❤
Tak tieto teda vyzeraju ze mnaaaam
Pls recept?
Wau. Vyzeraju super. Mozem poprosit recept?
@svetlanka111
@adamikovalucia
@lucka82 ahojte, ďakujem ♥️
#recept nájdete tu- https://recepis.sk/2022/09/21/hrncekove-skorico...
Jej super recept, žiaľ ja neviem zohnať čerstvé droždie, len v prášku, dá sa to aj z neho? Snáď áno, zajtra vyskúšam.
@lucindamax susene by malo ist rovnako. V chlade sa len spomaly kvasenie, ale kvasnice sa v teple zas aktivuju, ci uz tie cerstve alebo susene. Drzim palce
@bienennest ja by som ta strasne chcela za susedu 😍🤤🤤🤤🤤
@lucindamax môzes dat aj susene, samozrejme, ale polovicnu davku z neho
Ahoj, ako to robis s tym pomalym kysnutim. Ja som to tak spravila, ze som spravila cesto, nechala som ju v tupper rychlokyske nakysnut, potom som vyvalkala cesto, natrela maslom, posypala kakaom a pras.cukrom, dala na plech a tak som dala do chladnicky. Do rana mi to nakyslo, len cesto bolo trochu suchsie nez obycajne. Dakujem za odpoved 🙂

moje oblubene. Uz si musim najblizsie urobit 😍