billa_martina
13. sep 2013

Naše Bio ovocie a zelenina

V ponuke máme viac ako 25 druhov BIO ovocia aj zeleniny. Ponuka sa mení podľa sezóny 🙂

zjavne ani o tento tovar nie je v ZH zaujem...

13. sep 2013

možno že by záujem aj bol keby bol na pultoch tento tovar...kolko krat pridem vo zv do billy kvoli tomu nie je tam nič, ak to v katastrofalnom stave...ved čo mi máme asi iné peniaze na slovensku nám stačí aj odpad...nie?

13. sep 2013

je to v každej bille?? asi nie, že včera som bola vo svite nevidela som a čo Poprad??

13. sep 2013

Toto nie je bio ale ODPAD za ktorý si pýtate nehorázne ceny

13. sep 2013

prosím... uz ziadna Billa.... toto nieeeee... to je hnuuss..

13. sep 2013

Jedine sa môžte hanbiť za produkty ktoré predavate a propagujete

13. sep 2013

bio? hniloba sa už považuje za Bio? dobre. kúpila som u vás "bio banány" -krásne žlté a kým som prešla domov s kočárom cca.10min, boli hnedé...zemiaky a cibuľu ani nehovorím...vedenie Billy by sa malo ísť pozrieť do lidlu napríklad... ( môj názor)

13. sep 2013

slovenska billa je jeden predrazeny otras... radsej chodime nakupovat do rakuska kde to nevyzera dobre len na obrazku ale ma to aj chut, vonu,trvanlivost

13. sep 2013

@baklik
@lyduska2002
@zojkaninka
@hava
@slavka128
@hava
@mirus_1
@dandelions súhlasím s každou jednou 😀 len škoda že slečna billa sa neozýva a nereaguje 😀

14. sep 2013

@billa_martina martinka ako to vidis ty? 🙂

14. sep 2013

že NAŠE BIO !!!!!! že sa nehanbíte !

14. sep 2013

neuveritelne sa na tomto vsetkom bavim ze mesiac z billa cista fraska 😀

14. sep 2013

bez urazky, ale kedykolvek pridem do hociktorej billy, tak tieto super bio produkty su makke, zhnite, pomaly splesnivene, v otrasnom stave, prvykrat ked som ich videla, tak som sa tesila, ze konecne mam poruke obchod s bio ovocim a zeleninou a ked som to prezrela zblizka, tak som sa skoro povracala

14. sep 2013

ze "nase bio", ktora bio zelenina pochadza zo slovenska???

14. sep 2013

v piatok som bola v bille, bratislava pri slovanete v bio oddeleni zeleniny, odisla som s prazdnou taskou. Plesnive, mokre, obite ovocie aj zelenina. Naozaj zla reklama

15. sep 2013

Tiez nechapem, ze "mesiac s billou?" To co je?! Nie dost, ze z nas z kazdej strany robia media debilov, este aj tu to bude propagovane?! Ste nehorazne prehnita a predrazena hanba slovenska. Kolkrat som tam vosla, aj som odisla. Ovocie a zeleninu nakupovat U VAS? A este aj bio??? Strasne blby zart a strasne sproste z vasej strany propagovat sa na stranke pre mamicky, ktore mesacne poberaju necelych 200 Eur!!!

16. sep 2013

@dandelions slečna martinka sa zrejme hrá na mŕtveho chrobáka

16. sep 2013

@maca_p slovo "naše" neznamená, že tieto výrobky sú slovenské, ale to, že je to "naša" vlastná značka, teda tieto výrobky nájdeš iba v Bille. Keď je to možné, tak aj ovocie a zelenina pod touto značkou sú od slovenských pestovateľov, napr. v lete sme mali BIO slovenské jahody aj špargľu. Ovocie a zelenina, ktoré síce nie sú BIO, ale majú garantovaný slovenský pôvod predávame u nás pod značkou Slovenská farma.

16. sep 2013

@zojkaninka áno máme ich na každej predajni, samozrejme na tých väčších je aj väčšia ponuka. Tak napr. dnes máme do Svite paradajky, cibuľu, citróny a v Poprade máme paradajky, cibuľu, citróny, hrušky aj kiwi.

16. sep 2013

@dandelions a @hava, snažíme sa, aby bola každá naša predajňa na rovnakej úrovni. Áno priznávame, že sa nám to nie všade darí, nakoľko je to vždy ľuďoch, ktorí na danej predajni pracujú. Bez kvalitného personálu sa len veľmi ťažko zabezpečujú kvalitné služby. Aj vďaka všetkým negatívnym podnetom od vás vieme, v čom máme rezervy, kde a v čom treba náš personál preškoliť. Preto neberieme tento "Mesiac s BILLA" ako nejaké fiasko. Aspoň máme reálny feedback a každý jeden komentár a sťažnosť budeme riešiť. Stojíme si však za tým, že naše predajne zásobujeme zo skladu iba čerstvým a kvalitným tovarom. Potom nás samozrejme mrzí, ak náš personál nechá vystavený aj tovar, ktorý už tieto atribúty nespĺňa a následne majú naši zákazníci takéto nepríjemné zážitky a skúsenosti a odrádza ich to od toho, aby nám dali ďalšiu šancu.

16. sep 2013

@billa_martina možno ten personál, ktorí zarába nejakú tu almužnu, pri všetkých tých svojich povinnostiach nestíha, a možno to je aj o motivácii a najlepšou motiváciou sú peniaze, tak dajte personálu zarobiť a bude aj kvalitnejšie odvedená robota...prečo billa v napr. v rakúsku vie dať pri zruba rovnakých cenách plat raz taký ako na svk? matika nepusti...ale to nie je len o bille ale o všetkých retazcoch..takže bohapusta nenažranosť... 🙂 ale vdaka za snahu predavať bio...

16. sep 2013

@billa_martina hmm zeby ste zle zaskolili vsetky predavacky po celom slovensku? 😀 ked sa skoro v 90% billa na slovensku vyskytuje katastrofalna zelenina a ovocie a v nasej malackej bille este na tieto hnusne plesnive doudierane davaju ze 50% zlava, FUJ !

16. sep 2013

ja zas neverím tomu,že každá billa predajna by mala tak neschopný personál ,čo sa ovocia a zeleniny týka ,myslím,že vyhovárať sa na predavačov je veľmi nešťastné riešenie..predavač predsa nemože za to,čo mu dodaju na predajnu a už vobec nie za cenu ,tu má predsa danu zhora..
mám rada billu,ale teda ovocie a zelenina a tie ceny to je čistá katastrofa!

26. sep 2013

@dandelions presne,na hnilé ovocie ,daju zľavu..tu zľavu si ale nevymýšla predavač,ale billa..

26. sep 2013