biolady
1. júl 2016
58 

#test_nutricia

   Kto by to na mňa povedal, že od testovania kozmetiky sa vrhnem rovno na testovanie sladkostí? A to nie len tak obyčajných. Nutricia totiž prišla s novinkou - Nutrimama výživné tyčinky pre kojace matky. Nájdete ich v 2 príchutiach. Brusnica s malinou a brusnica s čokoládou. Ja som testovala túto druhú verziu.

   A keď hovorím že výživné, tak naozaj výživné tyčinky. Veď pozrite na zloženie. Nájdete tam mnoho vitamínov, minerálnych látok i energie. Musím priznať, že keď som nestihla raňajkovať, siahla som po tejto tyčinke a zasýtila ma až do obeda. A to je veru výhoda, keďže život matky nie je vždy najjednoduchší. Aby ste mali mlieko, musíte sa starať aj o ten svoj žalúdok. Navyše sa nemusíte báť že by ste niečo pribrali, keďže tyčinka neobsahuje toľko sacharidov, koľko ktorákoľvek čokoládová, alebo müsli tyčinka.

   Podľa škatule už jedna tyčinka zaručí dostatok potrebných látok pre nás oboch na jeden deň. Dokonca nám posilňuje imunitu, keďže výrobok obsahuje i kyselinu l-askorbovú (vitamín C).

  Počas testovania som mala tráviace problémy a kúty na ústach ktorých sa akosi od konca tehotenstva neviem zbaviť. Vždy sa mi spraví na jedne strane, potom na druhej a potom sa to hojí. Teraz sa mi robila 1 strana. Je zaujímavé že už pri konci tohto testovania sa mi to začalo hojiť až nakoniec zmizlo, bez rozšírenia na druhú stranu. A navyše problémy s trávením sa viditeľne zlepšili. Myslím že sa môžem tejto tyčinke poďakovať. Problémy pravdepodobne nastali nedostatkom výživných látok.

   Teraz k samotnému testovaniu. Zo začiatku sa mi tyčinka zdala úplne obyčajná. No keď som mala už takú tretiu, zachutila mi. Schrúmala som ju asi za minútu a dala by som si ešte ďalšie dve. Ale pozor, výrobca odporúča neprekračovať denné dávkovanie, čo znamená nezjesť viac, ako jednu tyčinku za deň.

   Čo sa týka chuti, pripadá mi ako müsli tyčinka, len obohatená o výživné látky. Kto má rád sladké, nech si dá túto. Komu vyhovuje viac jednoduchšia, menej sladká varianta, nech si dá brusnicovú s malinou.

   Tip na záver. Keďže v období testovania boli horúčavy, skúsila som dať tyčinku na pár hodín do chladničky. Musím povedať, že som si ju dlhšie vychutnávala a neschrúmala som ju hneď. Bola tuhšia a osviežujúca. Odporúčam.

   Túto recenziu napokon ukončím nejakými fotkami. 🙂

#test_nutricia

Sú super...😉 mám rad sladšie, ale nepohrdnem v týchto horúčavách ani kyselou malinou...🙂

1. júl 2016

Začni písať komentár...

Odošli