icon
114 / 158
Vyroba Pavlovej ako na pase 🌸 tatiko nas ma dnes sladkych 29 😂🙈😂 opiciak mlady 💗💗💗
avatar

Kraaasna je... dalsiu uz mas profi uplne. 👌👍🍰

Odpovedz
22. máj 2015
avatar

Akurat dnes som rozmyslala, ze dlho si nepridavala foto z kuchtenia 😉 Tatinovi prajeme vsetko naj a zavidim ten krasny vek 😉

Odpovedz
22. máj 2015
avatar

jej, krásna,vyzerá super,podarila sa ti 😘môžeš posunúť aj receptik,normálne si ma navnadila...a druhému všetko najlepšie 🎉

Odpovedz
22. máj 2015
avatar

Mnaaaaaaaam 🙂

Odpovedz
22. máj 2015
avatar
bionke
autor

@daschka http://dobruchut.azet.sk/recept/31233/pavlova-t... len ja davam navrch dve slahacky a mascarpone

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

@bionke juj Katka vyzera super jedna a aj druha 👏👏👏 Mozem si prosim ta korpus upiect vecer a rano plnit kremom? A pecies v rure s programom ventilator ci len vrchne s spodne pecenie? ☺️

Odpovedz
31. máj 2015
avatar
bionke
autor

@lola77 no este som to na dvakrat neskusala peciem klasicky vrch spodok

Odpovedz
31. máj 2015
avatar

@bionke dakujem, tak to radšej upečiem v jeden deň 🙂

Odpovedz
31. máj 2015
avatar
bionke
autor

@lola77 asi hej, lebo to cesto je take "ine" ako pri klasickom korpuse 💋

Odpovedz
31. máj 2015
avatar

@bionke dakujem krasne za pomoc ;) v sobotu vyskusam a budem dufat, ze sa podari 😘😘😘

Odpovedz
31. máj 2015
avatar
bionke
autor

@lola77 ak by ti cesto "nestuhlo" ako mne minule skusila som ho upiect v tortocej forme, ktoru som bez toho spodku polozila na papier na pecenie a okraje potrela maslom. Uplne super sa oddelila a aj tvar celkom ok.

Odpovedz
1. jún 2015
avatar

@bionke dakujem za tip. Ako sa poznam, uz by som stresovala a cesto vyhodila 😀 teraz viem, ze to mozem upiect aj takto.

Odpovedz
1. jún 2015