Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    luccianna
    15. nov 2017    Čítané 269x

    Chcete podporiť imunitu prirodzeným spôsobom? Skúste Möller's!

    Keď mi kuriér priniesol balík rybích olejov Möller's z Nórska, bola som sama zvedavá, či dievčatám (4 a 6 rokov) budú chutiť. Predsa len, pach rýb nie je práve lákavý, i keď u nás sú aj ryby obľúbeným jedlom. 

    Prvé prekvapenie nastalo po otvorení balíku. 4 fľašky Möller's nám pokryjú pravdepodobne celé zimné, obdobie a tak mám starostlivosť o imunitu vybavenú. Olej sa totiž dávkuje v malom množstve (5 ml, cca jedna kávová lyžička denne) a už toto množstvo pokrýva množstvo látok, ktoré sú dôležité nielen pre imunitný systém, ale aj pre zdravé fungovanie orgánov ako je srdce, zrak, mozog a koža. Okrem toho obsahuje vitamín A, D a omega 3 mastné kyseliny DHA.

    V balíčku prišli dve príchute rybích olejov (citrónová príchuť a prírodná ovocná príchuť určená pre deti). Do testovania som zapojila celú rodinu. Ja a manžel pijeme Möller's s citrónovou príchuťou a dievčatá testujú Möller's s prírodnou ovocnou príchuťou. Veľmi sa mi páči obalový dizajn olejov. Sú v originálnych sklenných fľaškách. Osobne uprednostňujem sklo pred plastom, takže za toto dávam určite výrobcovi plus.

    A ako chutia rybie oleje Möller's?

    Naozaj veľmi dobre! Po pachu rýb nie je ani stopy a príjemne prekvapili aj príchute. Citrónová príchuť je jemná, nie príliš aromatická, v ústach naozaj cítiť príjemnú citrónovú vôňu. Dievčatám chutila aj ovocná príchuť. Pripomína žuvačky.

    Treba počítať s faktom, že sa jedná o olej a nie sirup. Pre niekoho je možno nevýhodou olejová, nie sirupová konzistencia. Ani tu sme však nemali problém. Dievčatá bez problému Möller's prehltli. Po prvom užití skonštatovali, že to nie je sirupček, ale zapili si ho džúsom a s ďalším užívaním nie je vôbec problém. Möller's by sa nemal užívať nalačno, preto sa dá nakombinovať aj do jedla, resp. kaše, alebo jednoducho zapiť. Tým sa dá ľahko eliminovať problém hlavne u detí, ktoré majú problém prehltnúť samotný olej.

    A prečo ma nadchli rybie oleje Möller's? Je to jasné...

    Uprednostňujem skôr prírodné zdroje na doplnenie vitamínov a podporu imunity. Nie som fanúšik umelých náhrad vitamínov, ktoré možno získať z bežnej konzumácie zdravých potravín. I to bol dôvod, prečo som sa zapojila do hodnotenia tohto výrobku. A môžem vám ho naozaj odporučiť. Počas užívania Möller's (14 dní) sme boli všetci zdraví, verím, že to tak s podporou Möller's zostane aj naďalej. 

    •°•° Tak uz bol u nas Velkonocny zajac Zajo. Kosicky naplnil a tesim sa na rano na tu ich radooost. °•°•°

    🐣🐤🐥😁

    ○●○ Dezert ku kave je uz na stole... Pekny den! ○●○

    Dobru chut & pohodovy Zeleny stvrtok prajeme...

    •°•Pripraveni na SIBACKU °•°

    (2 fotky)

    Objednala som Vanes topanky v domneni, ako sa jej bude pacit piskanie pri chodzi a aka z nich bude nadsena. Bola...ale mama. Vanes po dvoch krokoch spustila plac:"Dojjeeee, bojiiim!" Utekala na chodbu, priniesla svoje cizmy a vravi mi:"Toto-pepe /chap boty/..." A bola som vybavena... 😆😁😉

    (2 fotky)

    "Vaneska, babika spi?" "Nooooo..."

    Dostat ju z auta - Mission Impossible. Ani prislub cukrikov nepomohol. Nas chlapec v sukni. 😉

    (2 fotky)

    Tak dnesny ufucany den takto... ☕🌹 A nakupy pre baby 👗👚👕

    Dnes je Den narcisov

    Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajsi na svete???
    VANESKAAA!!!

    Ked je vydaj vacsi ako prijem...

    (3 fotky)

    Zraz bosoriek

    Pohodovy jarny vecer zelam...♡♥♡

    Ked mama, tak aj Vanes.... coffee positive ♡+♥

    Happy Sunny Day ♡

    Vaneska krici:"Pit,Piiiiit!!!" Tato sa jej pyta:"Ako sa to povie?" (caka prosim) A Vanes kontroje:"Vodu,voduuuu!" 🙂

    Here I @m! 📍💋

    OMG!!! 😲😲😲Ked sa clovek najviac ponahla, deju sa taketo veci... prosim pekne sudocrem vsade!!!! 30 minut vo vani ona a potom ja, co som sa tak spotila!!!

    (4 fotky)

    Kreativne poobedie

    (2 fotky)

    #momentka "Mamiiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeeeee!!!"

    💟💋💟

    (2 fotky)

    🙂

    Jedle tulipany z paradajky, mozzarela a jarna cibulka

    Od rana ready na vymyslanie ★ nasa...

    OMG! 🙈🙉🙊

    Vaneska, ovonaj ruzicku!
    Puuuha!

    Krasny den vsetkym zalubenym, lubiacim a lubenym... vsetkym ludom dobreho 💟! 💋🌹💕

    U nas bol dnes "Valentin". A viete, co si najviac cenim? Ze tatino v horucke isiel od dr. kupit 21 ruzi 🌹 pre svoje 3 💞. 💋💋💋👍

    (2 fotky)