Dostala sa mi možnosť testovať platbu cez aplikáciu MasterPass a to konkrétne pri tankovaní na benzinke Shell. Prvé pocity boli tak asi ako pri každej prvotine troška šokujúce. Ale pekne postupne po krokoch som sa dostala, k tomu načo táto aplikácia slúži a ako ju správne využiť. Fakt nám tento dnešný Svet dáva toľko možností ako si zjednodušiť život. Takže pekne postupne, najskôr si treba stiahnuť aplikáciu do vášho telefónu.

Potom si tam treba aktivovať všetky svoje údaje, ako je platobná karta, vlastne tá je pri tejto aplikácii najpodstatnejšia. Potom stačí zadať kód, ktorý pri Tatrabanke nájdete v popise platby, dočítala som sa, že iné banky posielajú aj overovací sms kód. Kartu ktorú použijete na registráciu platby budete mať už stále uloženú v tejto aplikácii, takže pre budúce platby Vám bude stačiť už len zadať čo chcete uhradiť, a to pomocou QR kódu, ktorý je všade dostatočne zvýraznení a na shellkách je mega veľký takže ho budete vedieť naskenovať naozaj aj z pohodlia vášho auta a zadať sumu za ktorú chcete natankovať, ujo Vám to samozrejme natankuje a môžete odísť. Bloček za tankovanie máte vo svojich pohyboch v tejto aplikácii, a tento si jednoducho viete vytlačiť pre potrebu zadania do účtovníctva – nákladov.

Princíp služby MasterPass je skutočne veľmi jednoduchý. Stačí si vybrať tovar alebo službu a prejsť k platbe. Tam si stačí zvoliť platbu pomocou MasterPass, celý proces je pohodlný. Najlepšie na tom je, že nemusím stále dokola zadávať údaje o platobnej karte alebo doručovacie údaje. Proste, tam kde je možnosť platby masterpass, stačí urobiť zopár klikov a objednávočka je vybavená. Táto appka je vhodná pre všetky objednávkovo chtivé osôbky. Ja môžem len a len odporúčať. Takže šup šup sťahujte a plaťte. 

Začni písať komentár...

Odošli