blondik85
9. dec 2020
100 

🎄Predvianočné testovanie PLASMA KOSMETIKA🎄

Ahojte,

aj ja som bola medzi šťastlivcami, ktorí mali v tomto predvianočnom období možnosť testovať gél a krém PLASMAkosmetika.

Táto unikátna kozmetika posilňuje bunkovú regeneráciu kože, regeneruje, omladzuje a ochraňuje ju.

PLASMA Future gél

Plasmagel Future je gél na ochranu a regeneráciu pokožky s multifunkčným použitím, vhodný pre celú rodinu a všetky vekové skupiny.  Je to jedinečný kozmetický prípravok určený pre poškodenú, porušenú a podráždenú pokožku. Vďaka svojmu zloženiu, predovšetkým pomocou unikátnych krvných proteínov, vytvára takmer ihneď po aplikácii na pokožke ochranný film. Pôsobenie krvných proteínov má na koži silný regeneračný a upokojujúci účinok, gél je tak vhodný napríklad na pokožku po nadmernom slnení, drobné odreniny alebo na zahojené jazvy, napomáha starostlivosti o pleť atopikov. Možno ho využiť tiež v starostlivosti o namáhanú pleť seniorov, u športovcov po letných aj zimných outdoorových športoch alebo po saunovaní. Aplikuje sa na vyčistenú pokožku 2x denne v tenkej vrstve.  Z dôvodu prítomnosti krvných proteínov nie je možné pred aplikáciou gélu na pokožku použiť antiseptické či antibakteriálne prostriedky na báze jódu či alkoholu. Obsah balenia je 5ml a cena sa pohybuje okolo 10 €.

Pocit po nanesení je ozaj príjemný, pokožku okamžite vyhladí a dodá zamatový efekt - normálne som mala chuť sama seba hladkať. 🙂 Ja som ho necelý týždeň používala aj na čerstvo zahojené jazvy po operácii členku a teda myslím, že hojenie ozaj podporuje, no výsledok po dopoužívaní ešte doplním.

Pozitíva:

+ príjemná konzistencia,

+ ľahko sa nanáša aj rozotiera,

+ je neparfumovaný,

Negatíva:

- malé balenie.

PLASMA Future krém

Plasmacreme Future je omladzujúci a vyživujúci krém so silným regeneračným účinkom, vhodný pre citlivú zrelú pokožku, no bude vám vyhovovať aj v prípade, že vás trápi problematická, atopická, citlivá či ekzematická pleť, so sklonom k šupinateniu. Nemá uplatnenie iba v boji proti známkam predčasného starnutia, ale pri opakovanom používaní pomáha redukovať aj pigmentové škvrny. Vďaka zloženiu je vhodný nielen ako nočný a denný krém, ale aj na citlivé očné okolie,  pery a dekolt, aj ako podklad pod make-up. Neobsahuje UV filtre. Po aplikácii sa pleť výrazne hĺbkovo regeneruje, je lepšie vyživená a vyhladenejšia. PLASMACREME Future okrem svojej jedinečnej zložky R.A.F na báze zvieracích krvných proteínov obsahuje tiež čisté bambucké maslo, jojobový a kokosový olej a rad dôležitých vitamínov (A, E, panthenol), ktoré hrajú kľúčovú úlohu v udržaní vitálnej, dobre hydratovanej a vyživenej pokožky. Vďaka zníženému pH pôsobí priaznivo na obnovu kožného filmu a posilňuje vlastné regeneračné procesy kože.  Aplikuje sa 2x denne na vyčistenú pokožku. Obsah balenia je 30ml a cena sa pohybuje okolo 30€. 

Krém je len veľmi ľahunko parfumovaný (ako som sa dočítala vonia po kvetoch ľanu),  dobre sa rozotiera, pocit po nanesení je ozaj príjemný, pleť je vyhladená a hydratovaná, jedno stlačenie mi stačí na celú tvár, nedráždi ani v okolí očí, nezanecháva pleť mastnú a nežmolkuje sa pod BB krémom. Som zvedavá aj na účinok pri dlhodobejšom používaní na pigmentové škvrny, ktoré sa mi vytvorili v tehotenstve. Na záver je ešte potrebné dodať, že najlepšie produkty samozrejme účinkujú pri spoločnom používaní.

Plusy:

+ ľahko sa nanáša a rozotiera,

+ výborne hydratuje,

+ stačí ho málo na celú tvár,

+ nedráždi v okolí očí,

+ nemastí pleť, no napriek tomu výborne hydratuje,

+ nežmolkuje pod makeupom.

Mínusy:

- cena,

- pre niekoho môže byť mínusom aj ľahká parfumácia.

Ešte raz ďakujem za možnosť testovať túto kozmetiku, ktorá je dielom popredných českých vedcov, lekárov a farmaceutov. 

V používaní idem pokračovať, keďže som zvedavá na dlhodobejší účinok, najmä čo sa týka hyperpigmentácií a čerstvých jaziev..

#test_plasmakosmetika #recenzia #plasmakozmetika_skusenosti

Ahoj, sice som to necitala, ale prosim ta neda sa aspon otocit ten obrazok?

9. dec 2020

@amelia000 no NEUVERIS - skusala som to asi 10x aj s inou fotkou a nejde mi to...

9. dec 2020

@blondik85 jasne ze uverim, sice ti s tym nepomozem, len mi to tak udrelo do oci. Ale fotka bola pekna, aj ked som musela otacat telefon :D

9. dec 2020

Tak aspon takto 😉

9. dec 2020

Začni písať komentár...

Odošli