Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Maminky, prosim Vas, ktore poznate Vadas Sturovo, viete mi odporucit nejake dobre ubytovanie na busuci vikend? Chceme ist dve rodinky s detickami ( 2 x 3rocne a 2 x infant ). Nieco blizko toho kupaliska, aby sme nemuseli dlho dochadzat, kvoli tym mensim.Moc moc dakujem 😃😃. Za kazdu odpoved poslem 💙

    Mamicky, ktore mate banku VUB, to preco zase neukazujd prijmy a vydaje z uctu pod 20€? Ja sa tak hnevam na to :-\
    Inak, ktora ina banka je taka najlepsia? Alebo aspon lepsia nez VUB??
    Dakujem za rady a tipy 🙂

    Baby, prosim Vas, mate alebo ste mali niektora tuto videopestunku? Je to mitorola...Plusy/minusy?? Potrebujem surne kupit.
    A nahodou nie je teraz nejaky zlavovy kupon na feedo?
    Dakujem

    NAŠE SKÚSENOSTI S BABY RING / #test_babyring /

    V prvom rade by som sa touto cestou chcela poďakovať za možnosť otestovať Baby Ring, ktorému sme sa potešili celá rodina a aj sme celá rodina boli spolu súčasťou samotného testovania. Okrem 5-mesačného synčeka / testovateľa / skúšala a testovala aj naša 3-ročná dcérka 🙂 . Mali sme Baby Ring od 0 do 24 mesiacov, resp. 3 až 15 kg.

    Predtým, než sme sa pustili do samotného testovania, som si pozrela nejaké videá a zopár fotiek ohľadom použitia Baby Ringu.
    Keďže v čase testovania náš Jakubko / testovateľ / nemal vôbec rád polohu na brušku, tak pri nasadzovaní Baby Ringu sme museli byť zúčastnení obaja rodičia. Jeden z nás držal synčeka na rukách a druhý nasadzoval Baby Ring. Jednoduchšie to je samozrejme, keď už bábätko leží na brušku, alebo sedí a sám rodič dokáže Baby Ring nasadiť. Avšak aj napriek nutnej spolupráci sme nasadenie zvládli vždy šikovno a takto sme si obaja rodičia spolu užívali pohľad na nášho synčeka pri testovaní Baby Ringu. Zo začiatku Jakubko iba ležal a užíval si voľnosť vo vode. Každým ďaľším kúpaním skúšal viac a viac, kopal s nožičkami, pohyboval sa z jednej strany vane na druhú a usmieval sa, bláznil sa, užíval si to a ja som sa tešila s ním, pretože ho takého kúpanie unavilo a vždy mi veľmi rýchlo zaspinkal.

    Než som sa zapojila do samotného testovania, tak som kúpu Baby Ringu zvažovala a váhala som, či mám kúpiť, či nemám kúpiť, či kúpiť skôr, či neskôr. Chystala som sa to kúpiť až pred letom, keď by mal Jakubko pol roka. Takto za mňa rozhodla firma MADERNA a som veľmi spokojná a ak je nejaká iná mamička, ktorá váha, tak môžem iba odporučiť.
    Je to veľmi veľká pomôcka pri kúpaní bábätiek, pozitívne pôsobí na podporu pohybu a určite je to aj skvelá pomôcka k unaveniu a tým pádom aj k rýchlejšiemu uspávaniu bábätiek 🙂 .
    Už teraz sa teším na leto, keď sa budeme chodiť kúpať na kúpaliská a budem môcť používať Baby Ring vo veľkom bazéne. S dcérkou som totiž chodila do plaveckých jasličiek a učili sme sa, ako správne držať bábätko vo vode. Neustále som však musela mať pod kontrolou, aby boli ústa nad vodou, hlavne v začiatkoch, keď sme kurz iba začínali. S Baby Ringom to bude určite jednoduchšie, ruky budem mať voľné, dieťatko pred sebou, nemusím sa báť, že by sa nahltalo vody a obaja si tak budeme užívať omnoho viac kúpanie a vodu a voľný pohyb v nej.

    Ak by som mala zhrnúť používanie Baby Ringu, tak za mňa určite iba pozitívne ohlasy.
    Je to úžasný spoločník pre kúpanie bábätiek, podporuje pohyb, vytvára úsmev na tvári a radosť má okrem samotného používateľa aj rodič, keď sa pozerá na spokojné bábätko.

    Ešte raz by som sa chcela poďakovať kolektívu MADERNA a tiež kolektívu MODRÝ KONÍK, keďže som práve vďaka nim mala možnosť testovania Baby Ringu 🙂 .

    (8 fotiek)

    #test_babyring
    Tak u nas sa tesuje v plnej paraade 🙂. Deti nase to velmi bavi 🙂. Netestuje iba nas 4-mesacny Jakubko, pre ktoreho to bolo urcene, ale samozrejme aj starsia dcerka Viktorka 🙂 to by nebola ona, aby nevedela, ake to je mat na krku Babyring 🙂 😉

    (2 fotky)

    #test_babyring
    Nase prve kupkanie s Baby Ring-om
    Jakubko vysmiaty, velmi sa mu to pacilo, kopkal s nozkami a kupanie si pekne uzil. Bol vo vani o nieco dlhsie, takze ho to aj fajn unavilo, napapal sa a rychlo zaspinkal 🙂 mamicky, ktore vahate, odporucam 🙂 🙂

    Jeej az dve srdiecka 🙂 neviem komu ale dakujem velmi pekne 🙂
    To sa mi bude varit nedelny obedik 🙂