Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    bubbicek
    26. máj 2015    Čítané 0x

    Krstna mama

    Mám dve sestry, obe sú odomňa staršie. Aby ste si to vedeli predstavit mám 19 a sme po dvoch rokoch narodené. Ta stredná sestra K. to vie hneď od začiatku, keďže bola mojím vodičom na prvej návšteve. Ale tej nastaršej M som sa to bála povedať. Nie preto že si niesme blízke, je to práve naopak. Bála som sa jej to povedať preto,lebo ona je tá ,,proste staršia sestra'' aká má byť. No poviem Vám ja som jej to nepovedala, nechala som to na svoju úžasnú maminku, budúcu mladú babičku , any jej to povedala za mňa. Áno ja viem som zbabelaec, tak trošku,. A aona jej to povedala na druhý deň ráno. A to teba bolo. Esemeska môjmmu priateľovi( mne sanebedela dovolať) ,,páni čo by na to povedali mojehodinkyhej :D :D:D ... aaaa budem krstnaa... 

    A podobne taketo smsky, ze a staraj sa mi teraz o ňu lebo dostaneš🙂 ... a tak

    Sestra pracuje v nitre a kedže sme s priateľom mali cestu do nitry, nemohli sme sa u nej nezastaviť. Prišli sme , a ten jej úsmev , bol taky krasny, bolo v ňom všetko a v jej očkách iba iskrička žiarila. Mno poviem Vám radosti viac ako my dvaja dokopy. Zmizla aj s trdelnikom ktorýsme jej priniesli,a užsa aj bracala s taškou v ruke. Podala mi ju. A tam krásna kniha- ,,Tehotenský denník'' no krása , nemohla som toľko smiechu a radosťi , nedala mi miesto ani na plakanie, 🙂  je proste úžastná. Teší sa naozaj viac ako my. Ukázala som jej fotku ....jeeejo -baby in your tammy 🙂  ..you havebaby in your tammy 🙂  ... pochválila sa samozrejme aj koleginke 🙂  ... 

    Ďakujem jej, a naozaj moje bábatko bude mať tú najlepšiu krstnú mamu na svete 🙂 

    bubbicek
    26. máj 2015    Čítané 0x

    ,,Som tehotná''

    Nebolo možné odkladať už návštevu u gynekológa.Aj keď som u niečo tušila aj tak som si večer predtým, keď som bola sama doma spravila test. V priebehu troch sekúnd sa tam objavili sýto- ružové dve zvislé čiarky. Šok! A veľký!

    Ja predsa nie to nieje možné, uf! Schovala som test do bundy a šla som žo seba ten šok zmiť a asi som dúfala že zmijem aj ten výsledok toho testu.

    Ku gynekológovi ma viezla sestra, keďže ja vodičák nemám a priateľ bol v robote, o teste vedel.

    Samozrejme otážka pana doktora - aky mame problém?''

    -mesiac mi mešká menštruácia mno a ...

    -tak sa na to pozrieme- videla som ho ta ako tam leží ako malá bábika na ľavej strane môjho brucha, 

    -deviaty týždeň a tretí den-

    -čo teraz , rozmýšlala som , stále na posteli, u gynekolôga, oblikla som sa dostala som pokyn že mam prísť bud v utorok na vyriešenie pronlému, alebo 28 na poradnu.

    V ten ďen som plakala a veľa, volala som mamine kedže je pracovne preč, a bolo to zvlaštne, slzy , šok, radosť?

    Priatel sa to tiež dozvedel odomna, a poviem Vám, najprv to mebol on, nol ako zamrznutýv tom telefône čo mi moc v mojom rozpoložení nepomáhalo, ale keď potom prišiel, ukázala som mu foto a bol ,,štastný''? 

    Par dní som naňho a na všetkých bola nahnevaná, nemohla som vystáť nikoho ani priatela, bola som odmeraná, hnusil sa mi, bola som veľmi hlupa a  zlá.  Vydrzal to so mnou, a dal mi najavo že v tom niesom sama ako som si ja  myslela, že je tu pri mne. A že ma miluje, teda nás, oboch. 

    Nemyslite si ale, nikdy by som nebola schopná dať ho preč, už teraz som zmierena že budem matkou , aj ked to že som tehotná ešte necítim ale , ono to príde....        

    ,,AJE TO TU'' -CÍTIM ŽE SOM TEHOTNÁ!