52 / 104
    bubena
    autor

    Viete, akým nepriaznivým vplyvom je vystavený váš organizmus v súčasnosti?
    Máte predstavu o tom, ako veľmi je zanesený toxickými produktmi kvôli nesprávnemu metabolizmu, znečistenému prostrediu a konzumácii zamorených potravín, alkoholu či cigariet? Ak máte poruchy spánku, ste unavení a malátni, netolerujete stres a trpíte občasnými bolesťami hlavy, verte tomu, že sa jedná o chronickú intoxikáciu. Znamená to, že potrebujete hĺbkovú očistu organizmu.

    SANOGEL

    kremičitý sorbent novej generácie (bielej farby bez príchute a vône)
    už po niekoľkých dňoch bez akýchkoľvek vedľajších účinkov zabezpečí kompletnú detoxikáciu organizmu, normalizáciu stolice, evidentne zlepší funkciu pankreasu, pečene, obličiek a normalizuje zloženie krvi a moču
    očisťuje črevnú sliznicu, obnovuje jej mikroflóru a chráni ju pred poškodením
    má výrazný protialergický účinok
    (15 ročný klinický výskum nepreukázal žiadne vedľajšie účinky na ľudský organizmus.)
    Ak máte zvýšenú hladinu cholesterolu v krvi, vysoké hodnoty pečeňových testov, alebo nepríjemné pocity po jedle, alkohole, či nikotíne, nezabudnite užiť dve hodiny po ich konzumácii potravinový sorbent (očisťovač) SANOGEL. Jeho blahodárny účinok pocítite takmer okamžite!

    http://www.noe.sk/sanogel

    8. mar 2013

    Dani, uz ho mas? Ja som si ho este neobjednala. Potom daj vediet, ci pomaha.

    8. mar 2013
    bubena
    autor

    @nitrankanr zajtra..nasi mi ho kupili a poslali sem

    8. mar 2013

    Znova ta ista otazka Uz ho mas? Funguje?

    19. mar 2013
    bubena
    autor

    @nitrankanr mam.tyzden ho uz pijem..funguje..sice neseres,tam aj pise ze to nie je prehanadlo,ale dobre sa citim a straaasne mi chuti jest..tatko hovori ze je to super,ze sa mi obnovuje metabolizmus..ja zatial mozem povedat ze je ok..

    19. mar 2013

    @bubena výborne. Minule si písala, že cely deň ješ 🙂

    19. mar 2013
    bubena
    autor

    @nitrankanr no,vecer o pol dvanastej tlacim vzdy cosi este 🙂 troska ma z toho zacala bolet slezina a ladviny,ale podla mna to iba preliecilo z chemo..uz to preslo,ani nohy ma nebolia.nohy ma boleli,citila som ze mam v nich tonu toxinov.nemam tu nic na detox,doma sme mali tu detoxikacnu vanicku..gelik pomaha 🙂

    19. mar 2013