2 / 37
    Takúto si raz kúpim, ak budem mať ešte koho nosiť :)

    naaaaaaaaaaaaaaadhera , moje farby

    31. máj 2013

    moje milovane Girasol satky 🙂

    4. jún 2013
    cacika
    autor

    @deniseee moje zatial len vysnívané, ale pri tretom sa k nim hádam dostanem 🙂 majú krásne farby. aj si v nich nosila? aké sú?

    4. jún 2013

    mam dve satky Girasol a oboje su vyborne. moja srdcova zalezitost. najradsej by som ich mala plnu skrinu, ale na to je to trosku drahy spas. ja som zatial mala tu cest iba so satkami liliputi, sanami a girasol. Girasol som si nechala a pri nich ostanem :D. Su naozaj pevne, aj po rokoch uplne super, ked je satka dobre zanosena, je aj makksia, ale pevnost nestraca... pre mna ideal. Je to sice satka, ktoru by som letnou nenazvala, ale na druhej strane, ja som teplomilna, a ani v lete mi nevadilo v satke nosit, takze... ja girasolky naozaj zboznujem.

    4. jún 2013
    cacika
    autor

    @deniseee paráda 🙂 a inak aký uvaz viazes na chrbát? minule si mi písala ze v satke zvladnes aj celú túru v pohode, tak ma to zaujíma 🙂 lebo mne je teda pohodlnejší kibi nosič ako satka.

    4. jún 2013

    @cacika osobne mam najradsej, ked nosim na bruchu a nemam problem nosit takto ani vyse 2r. dieta... najviac pouzivam kriz s kapsou vonku. Hoci odvsadial pocuvam, ze sa tento uvaz zle dotahuje, mne osobne sa po tych rokoch dotahuje fakt perfektne, ale take video, kde by to bolo ukazane, som nenasla, tak neviem poskytnut... jedine, ze by som ho sama niekedy natocila :D. Na chrbat rada viazem takto: http://www.nosenideti.cz/video.php?volba=zobraz... (neviem, ci mi zoberie link, ale video je medzi videami na nosenideti , uzivatelka monikki pridala toto video. Ale celkovo som sa asi najviac ucila viazat podla malej brozurky, ktoru som pred 9 rokmi dostala spolu s prvou satkou, a tiez podla youtube, kde nastastie mamicky (aj ceske) pridali dost videi. Na chrbat nahadzujem cez hlavu, podla vzoru uzivatelky vonzino, toto sa chalanom moc paci :D.

    5. jún 2013

    fiiha tak ta je naaadhernaa

    25. nov 2013

    @cacika Pozeram, ze uz coskoro budes mat zase koho nosit 🙂
    Kupila si si pre nove babo nejaku takuto pestru krasu?

    20. jún 2014
    cacika
    autor

    @zitaje zatial nie, ale chystám sa 🙂

    21. jún 2014

    @deniseee jaaaj, smejem sa na tejto sprave teraz po vyse roku 😀 ja viem, nikto nevedel, ale teraz vyznieva krasne 😀

    3. okt 2014