1 / 1
    calin
    autor
    26. jún 2019

    Snáď sa nenahnevas jasne vy využije kresielko do 60kil ale zvyšne mamičky. Málokedy to niekto až do toľko využije.

    26. jún 2019

    Mne je jedno v podstate kto aku podlozku ma a kde sa dietky hraju. Len akoze naozaj ides porovnavat cenu ERGONOMICKEHO nosica a obycajnej podlozky? Myslim ze vela mamiciek si radsej priplati za nosic, satku ktora je prospesna pre zdravie dietata ako ma kupit podlozku za 130 eur.

    26. jún 2019

    Da sa ta podložka pokuzit aj vonku, na trave, piesku? Neotlaci sa do nej "terén"?

    26. jún 2019
    calin
    autor

    @parvinka0001 nenahnevam sa..aj ja sa tam s malou zmestim ..alebo navsteva. A ak to vezmeme z toho hladiska, ze mame kupit kresielko do 9kg..vyuzijeme par mesiacov, alebo kupime "poriadne" sice aj cez bazar. A vyuziju vsetci surodenci. Moj nazor.
    V tomto si kazdy urobi po svojom..ja spatne konstatujem, ktora kupa bola zbytocna. Ale teda podlozku v mojom pripade nelutujem - kym bola deka ( hracia - sice len ta z lidl..musela som.ju kazdy 3 den prat ).

    @kikuska555 na margo ceny a dlžky využitia ano.. ja ergo nosič mam a nemenila by som - investicia dobra.
    Samozrejme, nech si z toho kazda vezme co chce..nie kazda mame kazdy rok novy kocik teda podla svojich MOZNOSTI. Nie kazda rodina ma peniaze na NOVE AUTO ...cize si kupi opotrebovane.a. toto plati aj pri vybave pre dieta. Rozumies kam tym mierim..napr.ergo nosic by som opotrebovany nekupila, pretoze viem, ze ho budem použivat dlho.
    @luciapribulova to ja skusat nemozem - je to obojstranne - cize obe strany chcem mat ciste. Vonku pouzivame len tu podlozku z ikei - alebo obycajnu plazovu deku. Pretoze aj tu..kym vynesiem dieta..potom podlozku..ked to mozem urobit vsetko na jeden krat.
    Raz za tyzden zrolujem - predezinfikujem. Pretoze moja ma usta viac otvorene ako zatvorene..ale pokial mate anglicky travnik..nic ostre..alebo terasu urcite mozte. Ked doeta sedi - neni problem, ale moja na nej lezi

    26. jún 2019

    @parvinka0001 nunu sme kúpili pri prvom a vôbec nelutujem. Lepšie ako tie umelé lacné hojdacie kresielka na dva mesiace. Malý v nom bol intenzívne do 8 mesiacov a využíval veľakrát aj ako kresielko, aj teraz sa tam rád vyvalí a číta si tam knižky atd. Má 3,5 roka. Máme teraz aj dcérku, takisto je tam od narodenia stále každý deň (teraz má 5 mesiacov). A ešte ju dlho využívať budeme. Na to ako ju využívame, aká je krásna a kvalitná vôbec nebola drahá. Čiže my už skoro 4 roky využívame denne. Je to aj krásny doplnok do izby ale veľmi pohodlný (má kovovú konštrukciu, prateľný poťah)

    26. jún 2019

    Krasna chobotnicka😉

    8. júl 2019