carmen238
22. aug 2020
156 

Naše voňavé testovanie s Dixi svište

Prežili sme 2 týždne sladkého voňavého testovania s Dixi svišťami. Veľmi nás potešila správa, že naše deti budú mať možnosť otestovať šampóny a sprchovacie gély z radu Dixi svište. Voňavý balíček dorazil a obsahoval 5 výrobkov Dixi svište a pre zábavu aj maľovanky a pexeso. Naše deti sa potešili celému obsahu balíčka, ako vidíte na fotke, ešte aj penovým guličkám, ktoré sme mali po celom dome 🙂 

Teraz by sme Vám radi predstavili výrobky Dixi svište, ktoré sme testovali:

1. Dixi svište Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila hôr - modrý

Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o orlovi skalnom a svišťovi vrchovskom.

2. Dixi svište Šampón a balzam na vlasy Šťavnatosť jahôdok a malín - fialový

Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o líške hrdzavej a lesnej jahode.

3. Dixi Svište sprej na rozčesávanie vláskov so šťavnatou ovocnou vôňou jahôdok a malín

4. Sprchový gél Šťavnatosť jahôdok a malín - ružový

Aj na obale tohto sprchovacieho gélu sa dozviete o svišťovi vrchovskom a o lesnej maline.

5. Šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna - žltý

Na obale tohto sprchového gélu sa tiež dozviete o svišťovi vrchovskom, aj o kačke divej.

Sprchovacie gély sú dermatologicky testované, majú pH šetrné k detskej pokožke, sú bez syntetických farbív, parabénov a silikónov a majú vegánske zloženie.

Dcérka má dlhé vlásky a niekedy ich ráno rozčesať dá dosť zabrať. Vyskúšali sme sprej na rozčesávanie vláskov s krásnou sladkou vôňou jahôd a malín a vlásky sme mali rozčesané bez plaču a oveľa ľahšie a dokonca krásne sladko voňali.

Takéto krásne lesklé a voňavé vlásky mala dcérka po použití šampónu a balzamu Dixi svište. Neodolala som a šampón a balzam na vlasy som musela použiť aj ja a moje vlasy sa leskli a krásne sladko voňali.

Aj sprchové gély deti vyskúšali a boli veľmi spokojní, keďže všetky krásne voňajú. Dokonca si nevedeli vybrať, ktorý vyskúšať ako prvý. A popri kúpaní som im čítala aj o zvieratkách, ktoré sú popísané na zadnej strane obalu.

Naše deti a aj ja, spokojná mamina, určite tieto testované výrobky odporúčame a sme veľmi radi, že práve my sme mali možnosť si vyskúšať sprchové gély, šampón a balzam na vlasy, ako aj sprej na rozčesávanie vláskov. Užili sme si 2 týždne voňavého, sladkého testovania a aj keď naše testovanie končí, určite týmto výrobkom ostaneme verní. Firma Dixi je slovenská firma a výrobky sú vyrobené na Spiši. Ďakujeme za možnosť testovať práve tieto výrobky. 

S pozdravom spokojná mamina Janka a detičky Sofinka a Tobiasko

#test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli