Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dievčatá viete mi poradiť niekoho, koho by potešilo oblečenie veľkosti XS ( hlavne kto by to aj skutočne potreboval). Robila som radikálny poriadok v šatníku a je mi ľúto tie veci vyhodiť. Nakoľko sa jedná o niektoré kúsky, ktoré boli oblečené minimálne a hlavne aj kvalitné.Ďakujem, každý kontakt poteší

    carol1982
    7. máj 2017    Čítané 333x

    Testovanie NUANCE

    Po troch týždňoch aktívneho používania kozmetiky NUANCE z rady ANTI- AGEING COMPLEX pridávam svoju recenziu 🙂

    Volám sa Karolína a mám 35 rokov 😊

    Čo som testovala:

    -Sérum pre všetky typy pleti

    -Denný krém- normálna a zmiešaná pleť

    -Denný krém- suchá pleť

    -Nočný krém- pre všetky typy pleti

    -Očný krém – pre všetky typy pleti

    Na čo slúži a čo sľubuje kozmetika NUANCE rada ANTI-AGEING COMPLEX:

    Kúzlom NUANCE je jej čistota, ľahkosť a účinnosť.

    Prvý dojem:

    S kozmetikou NUANCE som nemala žiadnu skúsenosť. Bola som veľmi zvedavá , čo dokáže spraviť s mojou mierne unavenou pleťou a začínajúcimi mimickými vráskami v očných partiách a miernymi vráskami na krku. Som rada, že so mohla využiť možnosť testovania.

    Obal jednotlivých produktov:

    Krabičky jednotlivých krémov rady ANTI- AGEING COMPLEX sú perleťovo-červené so zlatým nápisom. Obaly sú taktiež červené so zlatým vrchnákom. V ničom nezaostávajú za baleniami iných luxusných značiek. Jediné čo mi na krabičkách a obaloch chýba je zobrazenie, pre akú vekovú kategóriu sú jednotlivé krémy určené.

    Vôňa, vzhľad:

    Mliečnobiela tekutina veľmi príjemnej „čistej“ vône ma povzbudila ráno a večer sa s ňou príjemne zaspávalo. Vôňu moja päťročná dcéra okomentovala slovami : „Mami, ty tak pekne voniaš“ 😊

    Aplikovanie:

    Ráno som si ako prvé očistila pleť a naniesla som si na pleť jemnými krúživými pohybmi dostatočné množstvo séra pokiaľ sa celé nevstrebalo. Po chvíľke som aplikovala na pleť denný krém. Vynechala som očné partie, na ktoré so následne použila očný krém. Denný krém som používala na normálnu až zmiešanú pleť.

    Večer som zopakovala celý postup opäť , len som zamenila denný krém za nočný.

    Jednotlivé produkty majú ľahkú konzistenciu, na prstoch sa neroztekajú, veľmi ľahko sa rozotierajú a okamžite vstrebávajú. Pleť po nich nie je ani extrémne mastná a lesklá. Nočný krém mi vyhovoval jeho hutnejšou konzistenciou.

    Pocit:

    Príjemný. Zo začiatku som mala prvé dni po aplikácií séra pocit mierneho pálenia. Asi na tretí deň to pominulo. Sérum na pleti vytvoril tenučký film, ktorý ju napína. Po aplikácií denného krému bola pleť dostatočne hydratovaná. Po aplikácií očného krému som taktiež cítila vytvorenie jemného filmu v očných partiách a mierne pnutie. Jednotlivé produkty mi nespôsobovali žiadne červené fľaky , ani neskôr vyrážky. A to mám pleť celkom citlivú.

    Účinok:

    Účinok som videla okamžite .Sérum a očný krém podporuje tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke. Krátko po aplikácií séra a taktiež očného krému, bola moja pokožka okamžite napnutá. Nadobudla zdravší odtieň a mierne sa rozjasnila

    Priznám sa, že okrem napnutej pleti som mala vyhladenejšiu pokožku aj na krku. Nakoľko pri aplikácií séra som si vždy pretrela aj krk, na ktorom sa mi prejavujú mierne vrásky asi najintenzívnejšie.

    Po troch týždňoch testovania jednotlivých produktov mám pleť o poznanie hladšiu a pružnejšiu, začínajúce vrásky v okolí očných partií a na krku sú podstatne miernejšie.

    Splnili jednotlivé produkty čo sľubujú:

    Po troch týždňoch testovania určite áno. Ja zatiaľ nemám hlbšie vrásky. Problematické mám ako som už spomínala očné partie a pokožku na krku. Tu som bola s výsledkom veľmi spokojná.

    V hodnotení od 1-10 dávam kozmetike NUANCE 8 bodov.

    Kozmetika NUANCE ma milo prekvapila a nakoľko som už dlhšie hľadala, niečo pre moju pleť , môžem iba skonštatovať , že jej ostávam verná aj naďalej. Predpokladám, že výsledky budú určite kvalitnejšie pri dlhodobom používaní celej rady ANTI- AGEING COMPLEX od NUANCE.

    PS: K recenzii pripájam fotku jednotlivých produktov a moju maličkosť odfotenú úplne bez make upu iba s aplikovanou kozmetikou NUANCE.

    #test_nuance2 Tento týždeň v teste NUANCE pokračujem. Zameriavam sa hlavne na očný krém a jeho účinky na moje prvé očné vrásky. Krásny deň prajem 😊

    carol1982
    Správa bola zmenená    22. apr 2017    

    #test_nuance2 Po druhom týždni testovania môžem skonštatovať, že kozmetika NUANCE MA veľmi prekvapila svojou jemnou vôňou a príjemnou konzistenciou. Veľmi mi vyhovuje nočný krém , hlavne svojou konzistenciou( je trošku taký hustejší). Pleť je po ňom krásne vláčna.Po nanesení séra na tvár mám pocit , že pleť sa celá krásne náplne, ale trošku ma štípe. Začervenania som zatiaľ nepostrehla. Testujem ďalej 😊

    #test_nuance2 Dnes som si konečne aj ja po príchode domov našla očakávaný 🎁. Veľmi sa z neho teším a večer začínam testovať.😊

    (2 fotky)

    Ahojte dievcata. Zajtra cestujeme na Ukrajinu lyzovat. Chcela by som sa opytat ako to teraz prebieha na hraniciach a na co sa mame pripadne pripravit. Dakujem za pripadne rady. Moze byt aj ip.

    Dievčatá máte nejaký overený recept na jahodový džem,ktorý sa robí v pekárničke a je s čo najmenším množstvom cukru. Ďakujem.