cincirela
5. jún 2022
84 

Nutrilon pre spokojné bruško

Dostali sme možnosť vyskúšať nové mliečko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK. Synček papal od narodenia mlieko Nutrilon Profutura. Radi sme preto privítali možnosť vyskúšať novinku od Nutrilonu a rozšíriť tak jeho jedálniček. 

Pokračovacie mlieko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK je novinkou s novou receptúrou pre podporu imunitného systému bábätka. Synček sa narodil cisárskym rezom a toto nové mliečko je určené práve pre bábätká, ktoré nemôžu byť dojčené. Ako mama som rada, že existuje na trhu výrobok, ktorý má priaznivý vplyv na vyvíjajúci sa imunitný systém môjho malého. Navyše, čo ja považujem za veľkú výhodu neobsahuje palmový olej. Toto bolo jedno z hlavných kritérií pri výbere aj prvého mlieka pre synčeka.

Následné dojčenské mlieko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ obsahuje oligosacharidov GOS/FOS a tiež baktérie Bifidobacterium breve. Zloženie je navyše obohatené o oligosacharid materského mlieka 2'FL (2´fukozyllaktóza), nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA)  pre podporu vývoja a vitamíny C a D pre podporu imunity. 

Synovi mlieko veľmi chutilo. Najradšej by ho papal aj miesto obeda. Na mliečko nemal žiadnu reakciu, nebolelo ho bruško a nemali sme ani žiadne kožné ťažkosti. Veľmi oceňujem, že výrobcovia myslia aj na detičky narodené sekciou a máme možnosť kúpiť špeciálne mlieko určené práve im. 

Syna zaujalo aj balenie, s ktorým sa vedel aj chvíľu zabaviť. To zase ocenila mama, keďže som mala dostatok času na prípravu mliečka na zasýtenie jeho hladného bruška. Navyše obal je plne recyklovateľný a nevytvárame teda ďalší zbytočný odpad. 

Za hlavnú výhodu považujem jeho zloženie, neobsahuje palmový olej. Mlieko je plné vitamínov a bifidobaktérií, ktoré majú priaznivý vplyv na imunitný systém dieťaťa a podporujú imunitu. V neposlednom rade je výhodou aj praktické balenie a recyklovateľný obal, ktorý neznečisťuje životné prostredie. Jediná nevýhoda, tým, že je také chutné rýchlo sa míňa 🙂  

#test_cesarbiotik  #recenzia 

#recenzia_cesarbiotik14

Začni písať komentár...

Odošli