clarissss
29. apr 2019
177 

Moje skúsenosti s produktami dm – jarné prebudenie pre celé telo.

Zapojila som sa do tohto testovania a s malou dušičkou som dúfala a premýšľala nad tým, ako by sa mi to práve “šikovalo” otestovať niečo pre seba a trochu zrelaxovať.

Nebudem tu klamať, nie nerelaxovala som 😂🙅🏽‍♀️ Ale! Testovanie som si užila a som veľmi rada, že som mala tuto možnosť akurát pred vlastnou svadbou 👰🏻 Vyskúšať niečo nové, lebo naozaj dokým by som samu seba dokopala nakúpiť toľko vecí pre seba, asi by ubehlo aj pol roka.

Našla som kopu produktov, ktoré budem ale kupovať aj naďalej a odporúčať svojim priateľom.

Nebudem to obkecávať, veď ostatok z mojich dojmov, príhody a odporúčania sa dozviete už v samotnej recenzii pod každým produktom ⬇️!

Image title

BALZÁM NA PERY LVLY 💜
Tak ten má zaujal ako prvý, počula som samé chvály na tuto značku, a mne sa neskutočne páči dizajn a prevedenia každého produktu, a práve preto som bola veľmi zvedavá, či je to len päsť na oko alebo naozaj kvalitný produkt.
No bola som naozaj milo prekvapená, konzistencia a vôňa je neskutočná!

Extrak z medu 🍯 Manuka a kakaové maslo 🍫 Dokopy je niečo úžasne! Pery sú po ňom hydratované, jemné a vôbec nezanecháva taký ten extra mastný povlak, ktorý by Vám na perách vadil, ako keby ste do veľkonočnej kačice kúsali😂🤦🏽‍♀️.
To sa mi stáva skoro pri každom balzame, ale tento bol veľmi milým prekvapením.

Image title

Tento produkt za mna dostáva 10/10 a veľmi sa teším, keď pôjdem vyskúšať ďalšie produkty tejto značky.

BALEA OLEJOVÝ PEELING SO SOĽOU Z MRTVEHO MORA 🌊 A EXTRAKTOM Z BIELEHO ČAJU 🍃
Úprimne prvý dojem nebol moc fajn, keď som zbadala tu konzistenciu, skôr som myslela, že je taký nejaký vodový, ale zas opak je pravdou. Je veľmi príjemný mastný a má krasnu sviežu vôňu, celé telo mi po ňom ostalo svieže, hydratované a hebké. Po osprchovaní cela pokožka bola, ako keby natretá s jemným olejčekom veľmi príjemnej vône. Celkovo tento rád je veľmi svieži a príjemne prebudí zmysly 💧💚.

Image title

Image title

BALEA PLETOVA MASKA S BAHNOM Z MRVEHO MORA 🌊⚓️
Mám veľmi rada mask , priznám sa, že radšej zlupovacie, ale len preto že je s nimi menej roboty 🙄😂. Táto maska má veľmi hustú konzistenciu, tým pádom sa ľahlo nanáša, to je veľké plus.
Ja som si ju robila deň pred svadbou, popritom som mala ešte aj nanesenú farbu na obočí, takže bolo super, že maska vôbec nestekala a kam som ju dala tam jednoducho bola 🙌🏽 (bodajby boli take aj moje deti, že kam ich dám tam aj budú 😂😂😂)
No ale po nanesení začala naozaj neskutočne štípať, a to ja nemám nejako citlivú pokožku na tvári, naozaj som sa zľakla, keďže deň pred svadbou som nechcela mat tvár ako rak 🦀😂 Chcela som si ju hneď dať dole, ale keďže sa vtedy moje deti akurát dohodli, že mi to proste nedovolia a začala u nás v obyvacke katastrofa s porozlievanymi pohármi s džúsom a z kazdej strany nejaký rev, tak sa jednoducho nedalo.
Mala som masku asi ak dlhšie, než som ju mala mať. Štípala stále, ale moc som si to popri upratovaní neuvedomovala.
Keď som si ju dala dole, jedine, čo som v kútiku duse dúfala, bolo, že nebudem ako ten rak 😂. Vôbec! Pleť bola úplne jemná, strašne príjemná na dotyk, jedine mínus na nej je, že ozaj neprijemne štípe, ale výsledok je fakt ohurujúci. Ale veď sa hovorí, že pre krásu sa trpí nie 🤷🏽‍♀️?
V deň svadby som si už dala len krém a na tak jemnu pleť sa výborne nanášal make-up 😍.

BALEA ČISTIACA PENA 💦
Veľmi príjemný produkt, pleť vyčistí a je po ňom svieža. Som spokojná, používam každé ráno a večer a pleť je naozaj čistá a hydratovaná. Nemám mu čo vytknúť ani nijako extra vychváliť . Myslím, že je to ale veľmi prijemne spojenie ceny a kvality, ktoré sa oplatí vyskúšať 🌟.

Image title

BALEA HYDRATAČNÝ KONCENTRÁT 💧💦
Doposiaľ som ešte nič podobné neskúšala a popravde najprv som myslela, že toboľky sú na vlasy nie na pleť 🙄😂, ale tiež som bola milo prekvapená. Moja pleť posledné dni dostala naozaj zabrať a toto bol pre ňu naozaj príjemný oddych a znovunaštartovanie 🐳.

Image title

MОЙ OČNÉ VANKÚŠIKY ☁️☁️
Skúšala som ich hneď ráno, prijemne chladivé, nechala som pôsobiť asi hodinku, lebo som na ne úplne zabudla 😃
Prijemne voňajú, pleť mi ostala mám pocit trochu vypnutejšia, nie o moc, ale cítim sa veľmi prijemne . 🌈😍

BALEA BODY FIT
Spevňujúce telové mlieko, ktoré neskutočne krásne vonia a mne pripomína mojito! Veľmi príjemné, nie je moc mastné, rýchlo sa vstrebe.
Účinky budú vidieť až časom, ale to vôbec nevadí, keďže je naozaj príjemné, používam ho po kazdej sprche 💚🍃😍

Image title

BALEA KONDICIONÉR A ŠAMPÓN
Obe majú krasnu vôňu, kokos naozaj prevláda, ale do toho mi tam niečo preráža, čo mi celkom vadí, ale nie je to nič, čo by kokos nezachránil. Veľmi prijemne sa nanáša aj umýva. Po nanesení kondionéru boli vlasy úžasne hebké a jemné. Nemám mu čo vytknúť, tak isto ani šampónu 💦❤️.

Image title

BALEA SPRCHOVACÍ GÉL
Ten mi úplne sadol, keďže milujem svieže vône, také čo Vás hneď naštartujú a cítite sa čisto, sviežo. Presne to je pre mňa, už sa mi skoro minul, takže toto je určite produkt, po ktorom siahnem opäť veľmi rada 🍃💚

Toľko z môjho testovania, naozaj som si ho užila, konečne som vyskusala niečo nové a dopriala aj sebe. Lebo veď to poznáte, matky, vždy sú provorade naše deti a potom dlho dlho nič a až potom my.
Veľkí pekne ďakujem dm drogérii a Koníkovi, že som mala tuto možnosť 💜💜💜

#test_dm21 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli