dakujemesk
23. mar 2017
169 

Ďakujeme.sk opäť v akcii 🙂

Modrý koník a dakujeme.sk sa opäť stretli (myslím tým Viktora a mňa...). Bolo to veľmi príjemné stretnutie. Rozprávali sme sa o Modrom koníku, o dakujeme.sk, o našej spolupráci, o deťoch, o živote...
 Som vďačná, že nám Modrý koník ponúka priestor na pomoc pre ľudí, ktorí sa ocitli v neľahkej situácii ako aj pre ľudí, ktorí chcú pomáhať. Zatiaľ sme deťom a ich rodinám z Modrého koníka spoločne pomohli sumou 31 557,25 eur.
Sme tu kvôli vám, pre vás, pretože tento projekt milujeme.

Ďakujeme.sme.sk je prvý darcovský portál na Slovensku. Vznikol v októbri 2007. Od toho času sme ľuďom, ktorí píšu svoje príbehy na dakujeme.sk, pomohli sumou

1 015 783 eur.  Od začiatku bolo dakujeme.sk  realizované ako projekt mamičiek na materskej. Náš tím dnes tvoria 4 mamičky, (spolu máme 12 detí🙂 a ľudia, ktorí nás majú radi a pomáhajú nám.

Ak ste sa ocitli v neľahkej situácii alebo poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc, vytvorte mu výzvu na dakujeme.sk a spoločne sa mu pokúsime pomôcť.

Stručný návod ako na to:

  • Registrujte sa na dakujeme.sk (vpravo hore). Následne vám príde mail zo SME o úspešnej registrácii, kliknite naň..
  • Vráťte sa na dakujeme.sk a prihláste sa menom a heslom z registrácie
  • Kliknite na Potrebujem pomoc a vypíšte potrebné údaje. Priložte zdravotnú dokumentáciu (stačí jeden papier, kde je uvedená diagnóza), alebo iné doklady preukazujúce váš stav. Priložte kartičku z banky (kde je vidieť meno a číslo účtu)
  • Napíšte príbeh (cca 10-15 viet o tom kto ste, pre koho potrebujete pomoc, ako mu to pomôže)
  • Vložte fotografiu
  • Napíšte mi na martina@dakujeme.sk názov vášho príbehu. Do predmetu mailu napíšte: príbeh z Modrého koníka.

Ja váš príbeh nájdem, preverím, uverejním. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte mailom martina@dakujeme.sk alebo na čísle 0907 720 851. Rada vám pomôžem.

Prajem krásny deň, Martina xoxo

4. apr 2017

Začni písať komentár...

Odošli