danielaj
27. máj 2021
50 

Moje testovanie s Kinekusom

Správa z Modrého koníka, že som bola vybraná na testovanie produktov Kinekus, ma, ako vášnivú kuchárku, nesmierne potešila. Veď koho by aj nie. Kuriér priniesol obrovský balík, v ktorom boli testované výrobky: smaltovaný pekáč,  grilovacia panvica a mlynček na strúhanku. 

Prvým testovaným výrobkom bol mlynček na strúhanku. Strúhanku a orechy zvládol na výbornú.  Ale čo sa týka strúhania zeleniny,  tam výrazne zaostal za mojím očakávaním. Mrkvu ešte zvládol postrúhať na drobno celkom slušne, ale uhorku doslova "žuval", o úhľadných kolieskach som mohla iba snívať. Takže ho budem využívať iba na mletie strúhanky alebo orechov, koniec koncov na tento účel bol pravdepodobne vyrobený, súdiac podľa jeho názvu. 

Ako druhý prišiel na rad smaltovaný pekáč. Musím povedať, že veľkosť a ľahkosť tohto pekáča ma prekvapila. Pri jeho veľkosti by som očakávala ťažkú nádobu, ale pekáč je ľahučký a veľmi dobre sa s ním manipuluje. Škoda, že testovanie neprebiehalo v zimnom období, vedela by som si v ňom predstaviť do chrumkava upečenú kačku alebo hus a k nej kapustu s domácou knedľou alebo lokšami. Ja som v nej piekla marinovanú krkovičku s medvedím cesnakom. Mäsko bolo rýchlo upečené a zostalo veľmi šťavnaté. Tento pekáč sa stal mojou srdcovkou a bude mojim veľmi častým pomocníkom v kuchyni.

Poslednou testovanou bola grilovacia panvica. Panvica je super, robila som na nej rýchlu večeru: kuracie mäsko so sušenými rajčinami, rukolou, balkánskym syrom a špagetami. Mäsko bolo behom pár minút hotové, šťavnaté. Ešte som na nej robila bravčové steaky so zeleninou, volským okom, ako príloha boli domáce hranolky a ryža. Jedinou nevýhodou je, že panvica nemá pokrievku. Inak ju používam veľmi často. 

Ďakujem Modrému koníku a Kinekusu za možnosť otestovať tieto výrobky. Prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov.

#skusenosti_kinekus10 #test_kinekus #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli